Kahire'de bulunan " Keops piramidi " nin 12 ton
ağırlığında iki buçuk milyon bloktan oluştuğunu, günde on blok yerleştirilmesi
halinde yapımının 664 yıl süreceğini,
Piramidin üstünden geçen meridyenin karaları ve denizleri tam eşit
iki parçaya böldüğünü ve piramidin dünyanın ağırlık merkezinin tam ortasında bulunduğunu,
Yüksekliğinin (164 mt) bir milyarla çarpımının güneşle dünyamız arasındaki uzaklığını verdiğini,
Taban alanının, yüksekliğinin iki katına bölünmesinin pi sayısını verdiğini,
Piramitlerin içerisinde "ultrasound", radar,sonar gibi cihazların çalışmadığını,
Kirletilmiş suyun bir kaç gün piramidin içinde bırakıldığında arıtılmış olarak bulunduğunu,
Piramidin içerisinde sütün birkaç gün süreyle taze kaldığını ve sonunda bozulmadan yoğurt haline geldiğini,
Bitkilerin piramit içerisinde daha hızlı büyüdüklerini, çöp bidonu içindeki yemek artıklarının hiç koku yaymadan mumyalaştığını,
Kesik, yanık, sıyrık ve yaraların piramidin içinde daha çabuk iyileştiğini,
Taht odasına yılda 2 kez güneş girdiğini ve bu günlerin doğduğu ve tahta çıktığı günler olduğunu ayrıca burdaki özelliklerin dışında ispatlara dayandırılan pekçok özellik olduğunu düşünürsek İnsan gücüyle ve o zaman yapılabilecek aletlerle ne bu piramidi yapmak nede bunları hesaplamak gibi bi ihtimal yok bu kadar olay tesadüfte olamaz yani bence bu işte insan dışı ve insandan daha gelişmiş bazı şeylerin yardımı var...
Keops piramidi
-
SEYDUNA
- Yarbay

- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Koç
- Takım:Fenerbahçe
BİZİM AKLIMIZA ESKİ İNSAN LAR DEDİKLERİNDE VAHŞİ VAHŞİ İNSANLAR GELİYOR
BANA GÖRE ALAKASIYOK BENCE ESKİ ZAMANIN İNSAN LARI BİZDEN DAHA AKILLIYDILAR ARTI BİRDE BEN ONLARIN BAŞINA BÜYÜK BİR FELAKET GELDİĞİNE İNANIYORUM YOKSA BİZ BU GÜN BURDA DEĞİL BAŞKA BAŞKA YERLERDE OLURDUK BİZ DE ŞUAN İYİ VEDE TEKNOLOJİNİN İLERDE OLDUĞU BİR ZAMAN DA OLABİLİRİZ AMA BİZİDE BİR KÜRESEL ISINMA BAKLİYOR
DÜŞÜNÜYORUMDA BİZDEN SONRA HAYATTA KALMAYI BECERENLER BİZİ HATIRLARLARMI YADA HATIRLAMAZLARSADA BİZDEN ARTA KALAN BİRŞEYLER BULDUKLARINDA NASIL YORUMLAYACAKLAR
BANA GÖRE ALAKASIYOK BENCE ESKİ ZAMANIN İNSAN LARI BİZDEN DAHA AKILLIYDILAR ARTI BİRDE BEN ONLARIN BAŞINA BÜYÜK BİR FELAKET GELDİĞİNE İNANIYORUM YOKSA BİZ BU GÜN BURDA DEĞİL BAŞKA BAŞKA YERLERDE OLURDUK BİZ DE ŞUAN İYİ VEDE TEKNOLOJİNİN İLERDE OLDUĞU BİR ZAMAN DA OLABİLİRİZ AMA BİZİDE BİR KÜRESEL ISINMA BAKLİYOR
DÜŞÜNÜYORUMDA BİZDEN SONRA HAYATTA KALMAYI BECERENLER BİZİ HATIRLARLARMI YADA HATIRLAMAZLARSADA BİZDEN ARTA KALAN BİRŞEYLER BULDUKLARINDA NASIL YORUMLAYACAKLAR