Öcalan İmralı'da yazdı, Avrupa'da yayınlandı

Gündemdeki olaylar,tartışmalar
ANTER
Üstteğmen
Üstteğmen

Mesaj gönderen ANTER » 09 Mar 2007 14:47

beyazgül yazdı:tartışmak insanın özünde vardır..herkesin düşüncesi,istekleri farklıdır..benim anlatmak istediğim maden bu ülkenin vatandaşıyız hepimzin bir olup ülkemizi korumamız lazım..ama görüyoruz ki bazı vatandaşlarımız ülkemizi korumak yerine daha çok zarar veriyorlar..mesela geçen akşam istanbulda çıkan çatışma otobüsler yakılmış,silahlar konuşmuş..bu nasıl bir zalimlikdir..yaşadığın ülkenin malına zarar veriyosun..orda suçsuz insanlar vardı..ya birine zara gelseydi ama bunu düşünmüyorlar bile :!: bundan seneler öncede gene bişeyleri protesto edelim derken otobüsler yakıldı ve bu sefer ortalık kan gölüne döndü evliliğine sadece bir kaç ay kalmış bayan arkadaşımız ve onun gibi bir çok insan yanarak can verdi :!: :!:

bu olayları çıkaranlara neler yasak bu ülkede :!: otobüeleri yakıyorlar o araçlara hiç mi binmiyorsunuzda devlet malına bu şekilde zarar veriyorlar :!: işte biz bunların karşısındayız..tamam onların yerine kendimi koyabiliyorum ama ben bu vicdansızlığı,hainliği hiç bir zaman yapmazdımm :!:
Ülkeyi kime karşı korumaktan bahsediyoruz acaba?
Yabancı bir ülkenin saldırısına uğrasak elbette bütün yurttaşlar ülke savunmasına geçmelidir.
Ama ısrarla devlet bazı hakları vermiyorsa,bunun karşısında susmamak lazım ve ne gerekiyorsa onu yapmak lazım.
"Devleti korumak" adına hiçbir haksızlığa karşı ses çıkartmamanın sonucunu hepiniz görüyorsunuz.
Cem Uzan trilyonları cebe indirdi şimdi de ağa gibi yaşıyor,aynı şekilde çocuğu hastanede doğduğu için bir adam eşi ve çocuğu ile birlikte hapishaneye koyuluyor.
Böyle bir manzara mıdır istediğiniz?
Hak isteme yöntemleri tartışılabilir ama kesinlikle devleti koruyacağım diye devlet haksızlığına boyun eğilmemeli.

beyazgül
Yönetici
Yönetici
Ruh Hali:Yorgun
Burç:Yay

Mesaj gönderen beyazgül » 09 Mar 2007 15:01

ANTER yazdı:
beyazgül yazdı:tartışmak insanın özünde vardır..herkesin düşüncesi,istekleri farklıdır..benim anlatmak istediğim maden bu ülkenin vatandaşıyız hepimzin bir olup ülkemizi korumamız lazım..ama görüyoruz ki bazı vatandaşlarımız ülkemizi korumak yerine daha çok zarar veriyorlar..mesela geçen akşam istanbulda çıkan çatışma otobüsler yakılmış,silahlar konuşmuş..bu nasıl bir zalimlikdir..yaşadığın ülkenin malına zarar veriyosun..orda suçsuz insanlar vardı..ya birine zara gelseydi ama bunu düşünmüyorlar bile :!: bundan seneler öncede gene bişeyleri protesto edelim derken otobüsler yakıldı ve bu sefer ortalık kan gölüne döndü evliliğine sadece bir kaç ay kalmış bayan arkadaşımız ve onun gibi bir çok insan yanarak can verdi :!: :!:

bu olayları çıkaranlara neler yasak bu ülkede :!: otobüeleri yakıyorlar o araçlara hiç mi binmiyorsunuzda devlet malına bu şekilde zarar veriyorlar :!: işte biz bunların karşısındayız..tamam onların yerine kendimi koyabiliyorum ama ben bu vicdansızlığı,hainliği hiç bir zaman yapmazdımm :!:
Ülkeyi kime karşı korumaktan bahsediyoruz acaba?
Yabancı bir ülkenin saldırısına uğrasak elbette bütün yurttaşlar ülke savunmasına geçmelidir.
Ama ısrarla devlet bazı hakları vermiyorsa,bunun karşısında susmamak lazım ve ne gerekiyorsa onu yapmak lazım.
"Devleti korumak" adına hiçbir haksızlığa karşı ses çıkartmamanın sonucunu hepiniz görüyorsunuz.
Cem Uzan trilyonları cebe indirdi şimdi de ağa gibi yaşıyor,aynı şekilde çocuğu hastanede doğduğu için bir adam eşi ve çocuğu ile birlikte hapishaneye koyuluyor.
Böyle bir manzara mıdır istediğiniz?
Hak isteme yöntemleri tartışılabilir ama kesinlikle devleti koruyacağım diye devlet haksızlığına boyun eğilmemeli.

sizin istediğiniz hak anlayışı farklı...evet bu haksızlıkların hepsine bende karşıyım..ama bu tarz haksızlıkların :!: :!: ne yani başa DTP geçince bu haksızlıklar otadan kalkıcakmı..bence ortalık dahada karşır ozaman :!:
Piremerd
Üstteğmen
Üstteğmen

Mesaj gönderen Piremerd » 09 Mar 2007 18:34

Sen de benim gibi çok iyi biliyorsunki hiçbir zaman DTP iktidar olamaz.En çok oy alan parti olsa bile hükümet makamı kendilerine verilemez.DTP bugün Kürtlerin haklarını dile getirmeye çalışmaktadır.Böyle olmasaydı niye güneydoğuda bu kadar üstün oy oranlarına sahip?
reis
Albay
Albay
Burç:Balık
Takım:Fenerbahçe

Mesaj gönderen reis » 09 Mar 2007 18:45

beyazgül yazdı:ya bırak bişeyler kanıtlamayı kaç senelerden beri kanıtlaya kanıtlaya bugünlere gelmedik mi?gene elimizde kalan ''0'' dan başka bişey değil :!: :!:
hala kürtleri simgeleyen bir şey eklensin bayrağımıza diyosun bu bayrak zaten hepimizi simgeliyor..senin ülkeni vatanını toprağını simgeliyor :!: :!: seni,beni,akrabalarını,benim akrabalarımı hepimiz simgeliyor daygencim :wink:
ozaman neden turk bayragı denılıyorda başka bişey denilmiyor
dikat edersen kurculuk ayrı turculuk ayrı
ozaman kurt bayragı desınle
yada ortak bir isim bulup taklsınlar sence
beyazgül
Yönetici
Yönetici

Mesaj gönderen beyazgül » 09 Mar 2007 19:15

daygen yazdı:
beyazgül yazdı:ya bırak bişeyler kanıtlamayı kaç senelerden beri kanıtlaya kanıtlaya bugünlere gelmedik mi?gene elimizde kalan ''0'' dan başka bişey değil :!: :!:
hala kürtleri simgeleyen bir şey eklensin bayrağımıza diyosun bu bayrak zaten hepimizi simgeliyor..senin ülkeni vatanını toprağını simgeliyor :!: :!: seni,beni,akrabalarını,benim akrabalarımı hepimiz simgeliyor daygencim :wink:
ozaman neden turk bayragı denılıyorda başka bişey denilmiyor
dikat edersen kurculuk ayrı turculuk ayrı
ozaman kurt bayragı desınle
yada ortak bir isim bulup taklsınlar sence
ya daygen kürdistandamı yaşıyoruz..Türkiyede yaşıyoruz..herhalde türk bayrağı olucak :!:
reis
Albay
Albay
Burç:Balık

Mesaj gönderen reis » 09 Mar 2007 22:27

peki eşitlik yanı hangısı gostere bılırmısın
Kullanıcı avatarı
Siyabend
Belawela Muhtarı
Belawela Muhtarı
Ruh Hali:Mutlu
Burç:Kova
Takım:Galatasaray

Mesaj gönderen Siyabend » 09 Mar 2007 22:36

Hiç kimsenin tartışmadığı bir konu üzerinden tartışıyorsunuz.
Bayrak üzerinden siyaset yapılmaz!
Her ülkenin kendine özgün bir bayrağı vardır ve o ülkenin
en büyük değerlerindendir.
Türkiye'de hiç kimsenin bayrak ile bir problemi olmamalı diye düşünüyorum!
beyazgül
Yönetici
Yönetici

Mesaj gönderen beyazgül » 10 Mar 2007 11:26

siyabend yazdı:Hiç kimsenin tartışmadığı bir konu üzerinden tartışıyorsunuz.
Bayrak üzerinden siyaset yapılmaz!
Her ülkenin kendine özgün bir bayrağı vardır ve o ülkenin
en büyük değerlerindendir.
Türkiye'de hiç kimsenin bayrak ile bir problemi olmamalı diye düşünüyorum!
evet bende aynen böyle düşünüyorummmmmmm....
dr_emre21
Yüzbaşı
Yüzbaşı
Takım:Galatasaray

Mesaj gönderen dr_emre21 » 10 Mar 2007 13:14

ben de öyle düşünüyorum,bayrak üzerindeki yorumlar çok saçma geliyor bana da
SEYDUNA
Yarbay
Yarbay
Burç:Koç

Mesaj gönderen SEYDUNA » 10 Mar 2007 14:47

Forum'umuzda siyasi içerikli , hakaret benzeri yazılar yazılamaz.

BEYAZGÜL :!:
Kilitli

“Gündem & Haberler” sayfasına dön