son dakika iddasi
-
- Moderator
- Ruh Hali:Huzurlu
- Burç:Koç
- Takım:Fenerbahçe
SADECE TÜRK VE KÜRT DEYİL BÜTÜN İSLAM ALEMİ VE TÜM DÜNYA İNSANLARINI BARIŞ VE HUZUR İÇİNDE OLMASINI DİLERİMyigido yazdı:SADECE KÜRT VE TÜKE DEĞİL TÜM İSLAM ALEMİNE VE DÜNYA İNSANINA HİZMET EDEBİLME DİLEĞİYLE..
SAYIN YİGİDO ARKADAŞIM HERKESİN DÜŞÜNCESİ AYNI OLMAYABİLİR AMA HEPİMİZİN TEK DİLEYİ HİÇ BİR İNSANIN ÖLDÜRÜLMEMESİ BU SAÇMA TARTIŞMADA BURDA SONA ERSİN LTF HOŞÇAKAL
neden bu şekilde tartışıyorsunuz..
bölücülük nedir??Türk devleti,toprakları üzerinde bir devlet kurmak değilmidir??
şu anda sizin düşüncenizin bu olduğuna inanmıyorum..bundan bikaç sene önce bu böyleydi..şimdi kuzey ırak çıktı..orda devlet kurma yolundasınız..Ülkemize nekadar zarar verir yada vermez bu yaşanılarak görülür..yada bir kürt devleti amerika desteği olmadan ne kadar ayakta kalır oda bilinmez
kuzey ırakda bir kürt devleti kurulması şimdiki zaman için amerikanın ardına gizlenmke gibi birşeydir..özgürlük nerde...bağımsızlık nerdeeeeee...
belki dilinizi konuşabilirsiniz ama inanın ki şuan için diyorum özgürlük lafını anca ülkemiz sınırları içinde duyabilirsiniz..
şuda var ki..kürt halkınında haklı olduğu bir çok nokta var..kendilerine bir dil devlet istiyor olabilirler belkide bu onların hakkıdır
ama ülkemiz içinde asla böyle bir şeye izin verilemez
bu hakkıda teröristlerin yüzlerce insanı öldürmesiyele yüzlerce şehit vererek elde etmek çok çirkin ve insafsız bir yoldur..yemek yediğin ,yaşadığın veözellikle kendi dininden olan müslüman kardeşlerine bu şekilde savaş açmak çok kötü bir yoldur..

bölücülük nedir??Türk devleti,toprakları üzerinde bir devlet kurmak değilmidir??
şu anda sizin düşüncenizin bu olduğuna inanmıyorum..bundan bikaç sene önce bu böyleydi..şimdi kuzey ırak çıktı..orda devlet kurma yolundasınız..Ülkemize nekadar zarar verir yada vermez bu yaşanılarak görülür..yada bir kürt devleti amerika desteği olmadan ne kadar ayakta kalır oda bilinmez

belki dilinizi konuşabilirsiniz ama inanın ki şuan için diyorum özgürlük lafını anca ülkemiz sınırları içinde duyabilirsiniz..
şuda var ki..kürt halkınında haklı olduğu bir çok nokta var..kendilerine bir dil devlet istiyor olabilirler belkide bu onların hakkıdır

-
- Moderator
- Ruh Hali:Huzurlu
- Burç:Koç
- Takım:Fenerbahçe
TARTIŞMANIN BAŞINDAN SONUNA KADAR BAKARSA HİÇ KİMSENİN TÜRKYE SINIRLARI İÇİNDE BİR KÜRT DEVLETİ OLMASINDAN BAHSETİYİNİ GÖRMESİN BEN SADECE KUZEY IRAKTAKİ KÜRTLERİ DE ÜLKE KURMA HAKLARINI OLDUĞUNU
SAVUNDUM SİZ HEP KÜRT DEVLETİ OLUŞUMUNU KENDİNİZE TEHDİT OLARAK GÖRÜYORSUNUZ HALBUKİ NE KADAR TÜRK MÜTAHİT VE İŞÇİ KUZEY IRAKTA KÜRT BÖLGESİNDE İŞ YAPIYOR BUNUDA BİLİYORMUSUN ACABA
TEK ARZUMUZ SAVAŞIN OLMAMASI FAKAT MALESEF OLACAK UMARIZ HİÇ BİR ANENİN YÜREYİ YANMAZ
SAVUNDUM SİZ HEP KÜRT DEVLETİ OLUŞUMUNU KENDİNİZE TEHDİT OLARAK GÖRÜYORSUNUZ HALBUKİ NE KADAR TÜRK MÜTAHİT VE İŞÇİ KUZEY IRAKTA KÜRT BÖLGESİNDE İŞ YAPIYOR BUNUDA BİLİYORMUSUN ACABA

TEK ARZUMUZ SAVAŞIN OLMAMASI FAKAT MALESEF OLACAK UMARIZ HİÇ BİR ANENİN YÜREYİ YANMAZ
Yüce Osmanlı devleti sayesinde Kürtler kendi tarihlerini yazacak şansları olmadı.yigido yazdı:ADI ÜSTÜNDE İTALYAN NEDEN BİR İTALYANIN GERÇEK OLUP OLMADIĞI BELLİ OLMAYAN BELGESİNE İNANARKİ İNSAN KENDİ BELGEN YOKMU
Kurulduğu günden beri Kürtleri ve diğer ırkları asimile etmeye çalıştı.
Bir devletleri olmayan Kürtlerin resmi belgelere sahip olmasını bekleyemezsiniz.
Zamanında bu bölgede işgalci güç olan Avrupa devletleri ve Osmanlı
arşivinde şüphesizki Kürtlerle ilgili çok belge var.
Türkiye bu belgeleri ortaya çıkartacak cesareti hiçbir zaman gösteremez.
belge meraklısı çok kimse varsa diyarbakıra gitsin; yoldan geçen bir vatandaşın kolundan tutsun kardeş desin istediğini sorsun; diyarbakırda nurcular hariç eminim varlığından haberi olAN HERKESİN size anlatacağı belgeli bir şeyler vardır. neyse arkadaşlar bunlar ağır mevzular.en iyisi bütün insanların mutluluğu için kendi dilimizde kendi dinimizde dua edelim emin olun en hayırlısı bu olur. şimdilik için