Ahmet Kaya Özel Birisi mi?
Benim bir arkadaşım vardı kendisi ordulu bana devamlı ferhat tunç ahmet kayayı överdi bir gün konuşurken kendini ele verdi. söylediği söz şu idi bir gün kadıköyde tenha sokakta yürürken polis gördüm kimseler yoktu yerden taşı alıp polisin kafasına vurdum kaçtım dedi. O insanın ağbisine çalışıyordum o gün işi bıraktım ağbisi çalışalım falan filan dedi çalışmadım çıktım bir hafta işsiz gezdim yine çalımadım
Kişisel bir olayı kendine hedef seçmişsin.Görevini yapan bir polise her hangi bir amaç olmadan keyfi olarak taş atmak ahmakların işidir.
Bir de Ahmet Kaya'yı sevmekle bu olay arasında nasıl bir bağ kurmuşsun?
Kişisel bir olayı kendine hedef seçmişsin.Görevini yapan bir polise her hangi bir amaç olmadan keyfi olarak taş atmak ahmakların işidir.
Bir de Ahmet Kaya'yı sevmekle bu olay arasında nasıl bir bağ kurmuşsun?
Evet bütün sanatçılar özeldir.beyazgül yazdı:neresi özel ben anlayamadım..sanatı mı özel?evet Allah ona güzel bir ses ,iyi bir zeka bağışlamış olabilir ama Tek Ahmet kaya değil bana göre sanatçıların hepsi özeldir..ama yaptığı siyasetten ötürü gözümde değeri yoktur..Piremerd yazdı:Farklı düşüncelerin temsilcisi olan Ahmet Kay'nın tepki alması normaldir!
Herkesçe sevilebilen biri olarak Ahmet Kaya "özel" biridir.Bunu kabul etmek zor olsa da bu bir gerçektir ve bu gerçekten kaçamayız.
Uyduruk bir şarkı söyleyen herkese "sanatçı" denilen bir zamanda biz kime sanatçı diyeceğiz?
İş sadece güzel ses veya yorum olayı değil.
Ahmet Kaya'yı sevenler onun sesini değil,muhalif olmasını sevdiler.
Onun haksızlıklara karşı duruşunu sevdiler.
Kuşum aydın dediğiniz kişi de sanatçı olarak gösteriliyor,
o ne yapıyor?
Hergün Ahu Tuğba ile Meriç2i mutlu etmeye çalışıyor.
Arzuladığınız sanatçı tipi bu ise kusura bakmayın
biz hiçbir zaman onları sevmedik,sevmeyeceğiz de.
Merhabalar Cümleten. Googlede geziyordum tesadüfen sitenizi gördüm ve her sitede olduğu gibi Ahmet Kaya hakkında sert eleştiriler devam etmekte.Şimdi bir suçluya yaltaklık edersen onu kollar sahip çıkarsan sende suçlu durumuna düşersin öyle değil mi.Pekii Ahmet Kaya' ya destek çıkan kollayan sahip çıkan yüzlerce tanıdık veya tanınmadık sanatçılarımız Hemen bir kaçının isimlerini sizlere sunayım
"Selda Bağcan,Yusuf Hayaloğlu, Ferhat Tunç,Agıre Jiyan,Cevdet Bağca,Nurettin Rençber,Onur Akın,Suavi,Tanju Duman,Şükrüye Tutkun,Naşide Göktürk,Yılmaz-Deniz Erdoğan,Yavuz Bingöl,Niran Ünsal,Levent Yüksel,Servet Kocakaya,Nazan Öncel,Kıvırcık Ali,Yiğit Tekin ve Ahmet Kaya'nın arkadasından bağlama çalıp türkü okuyanlar Arif Sağ,Nuray Hafiftaş,Erdal Erzincan,Seher Dilovan,Belkıs Akkale,Güler Işık,... " Daha birçok yazar ,şair,Gazeteci;Kenan Işık,Can Yücel ,Atilla İlhan.Bunlar aklımda kalanlar.
Bu yazdığım sanatçılar neden vatan haini sıfatına girmiyor bunu bir nedeni varmıdır acaba.Amaç sadece bir bayrak altında türkü okumakmıdır.Eğer öyle ise MUSA EROĞLU bir numaralı vatan hainidir.Çünkü PKK yandaşına değil birebir GERİLLA'lalara konser vermiştir.Buda gariptir.
Şimdi biz TÜRKİYE vatandaşı olarak önce İnsanız ardından muslumanız onun ardından ise türk kurt alevi çerkez...Dinimiz bir kitabımız bir. Bizim dinimizde insan her ne suç işlemiş olursa olsun ölünün arkadasından konuşmanın hakaret etmenin kuralı varmıdır ?.Ben dinine düşkün bir insan değilim soruyorum sizlere..Bu bir başka gariptir...
Tabiii olay başka boyutta AHMET KAYA ölmedi.Vatan Haini ise bu insan neden yaşatmak istiyorsunuz ben onuda anlamış değilim.AHMET KAYA ölmedi gibi polimikler çıkıyor.Şimdi Ahmet Kaya sevmeyen birine sorasanız ölmedi kaçtı diyecek adam yaşasa ne olacak ki asacakmısınız Abdullah Öcalan elinizde ve adada paşa paşa yaşıyor.
Bir Mustafa Yıldızdoğanı, Osman Öztunç'u,Ozan Arifi,Esat Kabaklıyı dinleyince ve destek verincemi vatansever oluyoruz...Olay sadece Türkiyem şarkısımıdır.
Ben AHMET KAYA'yı çok seviyorum her zamanda seveceğim ki sevmek buysa BEN VATAN HAİNİYİM
Bir kişiye yapılan haksızlık bütün topluma karşı işlenmiş bir suçtur.
Bu bilinci paylaşmak ve bu sorumluluğu yerleştirmek zorundayız
Uygarca paylaşılan sorumluluk bilinci,özgürlüğün de,demokrasinin de tek güvencesidir
Bu güven sağlanmadıkça,demokrasinin temeline tek bir taş bile konmuş olamaz
Unutmayalım ki " cesur bir kez korkak bin kez ölür "
Önemli olan böyle bir toplumda " mezar taşı " gibi suskunluk simgesi olmamasıdır.
"UĞUR MUMCU"
"Selda Bağcan,Yusuf Hayaloğlu, Ferhat Tunç,Agıre Jiyan,Cevdet Bağca,Nurettin Rençber,Onur Akın,Suavi,Tanju Duman,Şükrüye Tutkun,Naşide Göktürk,Yılmaz-Deniz Erdoğan,Yavuz Bingöl,Niran Ünsal,Levent Yüksel,Servet Kocakaya,Nazan Öncel,Kıvırcık Ali,Yiğit Tekin ve Ahmet Kaya'nın arkadasından bağlama çalıp türkü okuyanlar Arif Sağ,Nuray Hafiftaş,Erdal Erzincan,Seher Dilovan,Belkıs Akkale,Güler Işık,... " Daha birçok yazar ,şair,Gazeteci;Kenan Işık,Can Yücel ,Atilla İlhan.Bunlar aklımda kalanlar.
Bu yazdığım sanatçılar neden vatan haini sıfatına girmiyor bunu bir nedeni varmıdır acaba.Amaç sadece bir bayrak altında türkü okumakmıdır.Eğer öyle ise MUSA EROĞLU bir numaralı vatan hainidir.Çünkü PKK yandaşına değil birebir GERİLLA'lalara konser vermiştir.Buda gariptir.
Şimdi biz TÜRKİYE vatandaşı olarak önce İnsanız ardından muslumanız onun ardından ise türk kurt alevi çerkez...Dinimiz bir kitabımız bir. Bizim dinimizde insan her ne suç işlemiş olursa olsun ölünün arkadasından konuşmanın hakaret etmenin kuralı varmıdır ?.Ben dinine düşkün bir insan değilim soruyorum sizlere..Bu bir başka gariptir...
Tabiii olay başka boyutta AHMET KAYA ölmedi.Vatan Haini ise bu insan neden yaşatmak istiyorsunuz ben onuda anlamış değilim.AHMET KAYA ölmedi gibi polimikler çıkıyor.Şimdi Ahmet Kaya sevmeyen birine sorasanız ölmedi kaçtı diyecek adam yaşasa ne olacak ki asacakmısınız Abdullah Öcalan elinizde ve adada paşa paşa yaşıyor.
Bir Mustafa Yıldızdoğanı, Osman Öztunç'u,Ozan Arifi,Esat Kabaklıyı dinleyince ve destek verincemi vatansever oluyoruz...Olay sadece Türkiyem şarkısımıdır.
Ben AHMET KAYA'yı çok seviyorum her zamanda seveceğim ki sevmek buysa BEN VATAN HAİNİYİM
Bir kişiye yapılan haksızlık bütün topluma karşı işlenmiş bir suçtur.
Bu bilinci paylaşmak ve bu sorumluluğu yerleştirmek zorundayız
Uygarca paylaşılan sorumluluk bilinci,özgürlüğün de,demokrasinin de tek güvencesidir
Bu güven sağlanmadıkça,demokrasinin temeline tek bir taş bile konmuş olamaz
Unutmayalım ki " cesur bir kez korkak bin kez ölür "
Önemli olan böyle bir toplumda " mezar taşı " gibi suskunluk simgesi olmamasıdır.
"UĞUR MUMCU"
Ben kimsenin ahmet kayayı sevmesine ve dinlemesine bir söz söylemiyorum sevebilirsiniz ama özel birisi olamaz
arkadaş benim imzama takmış mustafa kemal atatürkün genç isyanını oku ben hiç bir zaman kürtleri bizden ayrı görmedim potansiyel suçluda ida etmedim o sadece ayrık otlarının bileceği iş ben daha bu konuda yazmak istemiyorum bana da yazı yetiştirmeye çalışmayınız
bu konuları tartışmaktan bıktım sayın yönetici arkadaşım benim kaydımı silin ben ne kadar denediysem olmadı.
size bir öneride bulunmak istiyorum
TÜRKİYE CUMHURİYETİ NİN KURULUŞUNUN 70.
TSE NİN KURULUŞUNUN 40. YILI VESİLESİ İLE HAZIRLANMIŞ BİR KİTAP TÜRK ve TÜRKLÜK
BU KİTABI BEN YAZMADIM NE YAZDIYSAM BUNDAN YAZDIM
GİRİŞTE YAZAN YAZI VATAN BÖLÜNMEZ BİR BÜTÜNDÜR KEMAL ATATÜRK
SİZE ÖYLE BİR VATAN ALDIM Kİ
EBEDİYEN SİZİN OLACAKTIR.
SULTAN ALPASLAN
BİRAZ DA BÖYLE KİTAPLAR OKUYUN ONDAN SONRA TARTIŞIN
Ben herzaman devletimin yanında olacağım bu devlet benim okumam için benim gibi kimsesiz öğrencileri okuttu ve maaş verdi ne kadar az olsada ALLAH BU DEVLETE ZEVAL VERMESİN
arkadaş benim imzama takmış mustafa kemal atatürkün genç isyanını oku ben hiç bir zaman kürtleri bizden ayrı görmedim potansiyel suçluda ida etmedim o sadece ayrık otlarının bileceği iş ben daha bu konuda yazmak istemiyorum bana da yazı yetiştirmeye çalışmayınız
bu konuları tartışmaktan bıktım sayın yönetici arkadaşım benim kaydımı silin ben ne kadar denediysem olmadı.
size bir öneride bulunmak istiyorum
TÜRKİYE CUMHURİYETİ NİN KURULUŞUNUN 70.
TSE NİN KURULUŞUNUN 40. YILI VESİLESİ İLE HAZIRLANMIŞ BİR KİTAP TÜRK ve TÜRKLÜK
BU KİTABI BEN YAZMADIM NE YAZDIYSAM BUNDAN YAZDIM
GİRİŞTE YAZAN YAZI VATAN BÖLÜNMEZ BİR BÜTÜNDÜR KEMAL ATATÜRK
SİZE ÖYLE BİR VATAN ALDIM Kİ
EBEDİYEN SİZİN OLACAKTIR.
SULTAN ALPASLAN
BİRAZ DA BÖYLE KİTAPLAR OKUYUN ONDAN SONRA TARTIŞIN
Ben herzaman devletimin yanında olacağım bu devlet benim okumam için benim gibi kimsesiz öğrencileri okuttu ve maaş verdi ne kadar az olsada ALLAH BU DEVLETE ZEVAL VERMESİN