Melek Mİsİnİz, Şeytan Mi

Uçuk kaçıkların buluşma noktası
Heval
Yarbay
Yarbay
Ruh Hali:Mutlu
Burç:Terazi
Takım:Galatasaray
Melek Mİsİnİz, Şeytan Mi

Mesaj gönderen Heval » 24 Mar 2007 19:54

Hayattan keyif almanın yolu şeytanlıktır (kimileri öyle diyor). Dünya kurulduğundan bu yana hayatı keyifli bir hale getiren şeytanlıktır. Önce hayvanları avlayıp öldürüp yemeye sonradan birbirini öldürüp yemeye kadar giden bir dünya bu. Hangi yüzyılın içinde kaç savaş var, saymakla bitmez.
Karşılıklı bir diyalektiğin olabilmesi için de gerekli bir durum olduğunu düşünüyorum. 'Sende şeytan tüyü var', 'O ne şeytandır o' gibi terimler vardır. Bunlar bir çekicilik anlatır. Sempati yaratır. Çünkü şeytan daha sempatik ve çekici. Çünkü yasaktır ve yasak çekici bir şeydir. Şeytan, insanın aklına hiç gelmese bile sürekli ortam ona hatırlatır. Ayrıca hangi oyuncuda şeytanlık yoktur ki, hepsinde vardır. Mizah yapabilmek için, hayatın içinde olabilmek için her zaman biraz şeytanlık gerekir. Hangi film, acaba bir şeytanlık meselesinin içinden geçip de gerçekleşmemiştir.
Oyuncu da zaten biraz şeytan olmalıdır. Bu arada tabii ki insan, kendini şeytana kaptırmamalı. Yoksa kötü olur. Onunla arkadaşlık edeceksin, takılacak, şakalaşacaksın ama fazla yüz vermeyeceksin, onla dost olunmaz."

Melekler de bize sürekli iyi olmamızı öğütler. Ama iyilik çabuk unutulan bişeydir. Bize yapılan iyilikleri unuturuz ama kötülükleri asla. Bu yüzden iyi çocuk olmak kimilerine göre çok sıkıcıdır. Çoğu zaman marjinal görünen ve farklı olan şeyler ilgimizi çeker. Bence insan her türlü duyguyu içinde barındırır bazen bir şeytan bazen de bir melek oluruz. Ama hangisi daha çok hoşumuza gider. Sizin hangi tarafınız ağır basıyor.

Holmes
Başçavuş
Başçavuş

Mesaj gönderen Holmes » 24 Mar 2007 21:23

BEN BİR MELEĞİM :lol:
JİLAN
Albay
Albay
Ruh Hali:Kızgın
Takım:Fenerbahçe

Re: Melek Mİsİnİz, Şeytan Mi

Mesaj gönderen JİLAN » 06 Eyl 2007 10:19