Upuzun Cümleler Yaratmacaa
-
reis
- Albay

- Ruh Hali:Yorgun
- Burç:Balık
- Takım:Fenerbahçe
bu güzide oyunumuzda sadece "bir" (yazıyLa bir rakamLa 1) cümLe iLe bir hikaye yaratıcas.. hikaye anLamLı oLmak zorundadır! "." (yazıyLa nokta i$aretLe .) koyduğunuz anda $ansınızı kaybetmektesiniz..
yazabiLdiğiniz kadar yazın yeterki anLamLı ve uzun oLsun =)
hade koLay geLsin bakem =)
ba$Laadııı..
Geçen gün; hani erkanı memLeketi bandırmaya kadar trenLe gitmesi için hıncahınç doLu sirkeci tren garına bırakmaya birLikte gitmi$tik ya, gerçi sen orda değiLdin türkceLL (fatura da g.te kaçan cinsten geLecek ya neyse?) sayesinde ta fatihten eminönüye kadar yürümü$tük erkanLa ve sen de teLefonda bana e$Lik etmi$tin "car car" araLıksız ve saçmasapan konu$arak, i$te o gün erkanı tam o kirLi pas tutmu$ trene bindirip yoLcu etmi$tim ki eski (!) g.toğLan sevgiLin ahmetLE kar$ıLa$tım ki ke$ke kar$ıLa$maz oLaydım çünkü hamcuk bana seni sordu suratında afrika yabanıLLarında miLLetin ardında bıraktığı b.k püsür artıkLarı yiyerek ya$amaya çalı$an ezik sırtLanLarın suratındaki o daLLama ve bi okadar da anLamsız, meymenetsiz, mendebur sırıtı$La.
yazabiLdiğiniz kadar yazın yeterki anLamLı ve uzun oLsun =)
hade koLay geLsin bakem =)
ba$Laadııı..
Geçen gün; hani erkanı memLeketi bandırmaya kadar trenLe gitmesi için hıncahınç doLu sirkeci tren garına bırakmaya birLikte gitmi$tik ya, gerçi sen orda değiLdin türkceLL (fatura da g.te kaçan cinsten geLecek ya neyse?) sayesinde ta fatihten eminönüye kadar yürümü$tük erkanLa ve sen de teLefonda bana e$Lik etmi$tin "car car" araLıksız ve saçmasapan konu$arak, i$te o gün erkanı tam o kirLi pas tutmu$ trene bindirip yoLcu etmi$tim ki eski (!) g.toğLan sevgiLin ahmetLE kar$ıLa$tım ki ke$ke kar$ıLa$maz oLaydım çünkü hamcuk bana seni sordu suratında afrika yabanıLLarında miLLetin ardında bıraktığı b.k püsür artıkLarı yiyerek ya$amaya çalı$an ezik sırtLanLarın suratındaki o daLLama ve bi okadar da anLamsız, meymenetsiz, mendebur sırıtı$La.
- Siyabend
- Belawela Muhtarı

- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Kova
- Takım:Galatasaray
Re: Upuzun Cümleler Yaratmacaa
Zamanım olsa bu mevzuda kimse benimle yarışamaz
bilmezmiyiz :komik9siyabend yazdı:Zamanım olsa bu mevzuda kimse benimle yarışamaz
- Siyabend
- Belawela Muhtarı

şimdi bu mesaja beyazgül cevap yazdığına göre baya uzun bir cümle kurmuş diye düşünüyorken meğer tek kelimelik bir cümle kurarak beni hayal kırıklığına uğratmayı becerdiği için kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır desem de yine haffif bir gülümseme ile yazdığım bu mesajın ne kadar uzun olacağını şimdiden kestiremiyorum zira her an kesebilirim ya da dünya meselelerine takılıp baya uzatmak da mümkün olabilirjken ben şimdilik sayneyi diğer arkadaşlara bırakmayı uygun görmüş bulunuyorum diyebilirim ama içimden bir türlü burayı bırakmak gelmiyor...
insanları hayal kırıklığına uğratmak bu aralar nedense huyum olduğunu öğrenmek beni endişe içinde bırkmakla berber büyük bir üzüntü içerisine atmakla kalmıyor ayrıca canımı fazlaca sıkmaya başladığı içinde içime kapanmayı tercih edeyimmi diye kendime ve sizlere ve ailene ve arkadaşlarıma ve sevdiğime sormak istiyorumki gelecek cevaplarıda çok iyibiliyorum hayır beyazgül içine kapanma sakın :komik10
- Siyabend
- Belawela Muhtarı

Elektrik kesintisi yüzünden ne yazacağımı bilemez bir halde kendimi forum oyunları bölümüne atmışken şu an bulunduğumuz konuya hafiften dokunmak geldi içimden lakin düşünceler belawela olmuş durumda iken ne yazayım ne yazmayayım diye düşünürken siz bu ne diyor diyebilirsiniz,siz bunu düşünürken burada sap gibi başımda durmuş cheetos yiyen dieforyou yüzünden konstre adına bir şey kalmamış derken komşumuz bu defa elektrik gitmez diye garanti veriyor aklı sıra ama belki de haklı olabilir belki de haklı olmayabilir ama haklı olmasını ümit ediyorum ki öyle olması da lazım gelir
:komik10 :komik10
-
Ko1eR4
- Yüzbaşı

- Burç:Boğa
- Takım:Fenerbahçe
o kadarda uzun yazamam ama nasılsınız iyimisinizx ?
- Siyabend
- Belawela Muhtarı

Bu güzel konu niye bu durumda kalmış diye düşünürken,hangi konuya kafayı takıp uzun bir cümle kuracağıma karar vermem lazım ki oyunu devam ettirebilme şansımızı zorlamalıyız ya da işi akışına bırakıp aklımıza ne gelirse Türkçe'yi katletmekte bir sakınca görmeden yazalım ama buna da gönlüm elvermediğinden mecburen yine dilimizi bozmadan adam akıllı bir şeyler yazmak icap ediyor..
-
zinê
- Yarbay

- Ruh Hali:Üzgün
- Burç:Koç
valla siyabend arkadaşımın yazdıkları bayağı bir hoşuma gitti,ayrıca da beni gülümsetti ki hiç gülecek halim yoktu şu anda;neden derseniz beylerbeyine inmek zorunda kaldım bu dkarda ve soğukta,bugüne kalmasının sebebi vadesi gelmiş bi senet ve de milli piyango biletleriydi,aslında dün gidecektim hem bilet almaya hem de senedi yatırmaya fakat gel gör ki eve misafirler doluşuverdi, kar kıyamet demeden,üşenmeden kalk sen taaa leventten sırtla çocukları gel,akıl mantık kalmamış,neyse yemek yap onları ağırla derken baktık mümkünatı yok,gidemeyeceğiz,kaldı mı bu güne;kalktık tırmandık yokuşu otobüsü durdurduk durmadı,mikrop,neymiş durduğumuz yer durak değilmiş,ben ne bileyim sanki her gün otobüse biniyom,varsayalım biliyorum bile olsa,yine aç kapıyı ne olacak sanki,velhasıl kelam,indik beylerbeyine,girdik bankaya.iki işi bekledikten sonra sıra bize geldi,hatun kişi saydı paraları,senedi teslim etti,kendisine dedim ki:bayan bizim atm lerden çektiğimiz paralarda sahte para çıkıyor,bu paralaı kontrol etmiyor musunuz,kendisiyse beni öyle birşey bizim bankalarımızda olamaz diye cevapladı,zaten o bankadan çekmediğimiz için de kadının cevabında doğruluk payı olabilir ümüdiyle çıktık bankadan,yürüdük yürüdük ttttaaaa çengelköye kadar,bilet aradık,bulduk,aramızda konuşurken sayısalcı amca dedi ki,siz neyce konuşuyorsunuz,birkaç denemeden sonra adama kürtçe konuştuğumuzu anlatabildim,amca da yaşına bakmadan maşallah asıldı,kürt kızları da ne de güzel oluyorlarmış diye,yüz bulmasın diye cevap vermedm,aldık biletleri tekrar beylereyine yürüdük,bu sefer yakaladık otobüsü ters koltuklara oturduk midemiz bulandı,nihayetinde vardık siteye,yokuş aşağı acele acele inerken umarım çouklar ağlamamıştır diye dua ediyorduk :disss