Okulda Öğrenci Sokakta Telekız

Gündemdeki olaylar,tartışmalar
Heval
Yarbay
Yarbay
Ruh Hali:Mutlu
Burç:Terazi
Takım:Galatasaray
Okulda Öğrenci Sokakta Telekız

Mesaj gönderen Heval » 11 Kas 2007 15:12

Avrupa panikte... Avrupa Birliği’nin yaptığı araştırmaya göre okul masraflarını karşılamak için fahişelik yapan öğrencilerin sayısı 40 bine ulaştı. Kızların kimi 'bu garsonluk kadar normal bir iş! diyor. Kimi modaya uyuyor.

Resim

Avrupa Birliği’nin yaptığı Cafebabel sitesinin yayınlağı araştırmaya göre okul masraflarını karşılamak için fahişelik yapmak öğrenciler arasında modaya dönüştü. Dünyanın 2’nci, Avrupa’nın ise en iyi üniversitesi Cambridge Üniversitesi’de bile çok sayıda öğrenci okul harçlığını kazanmak için kafe veya süpermarkette çalışmak yerine fahişelik yapıyor. Hatta, yeterli aile desteği olan kızlar bile zevk ve lüks yaşam için para karşılığı erkeklerle yatıyor. Cambridge’li bir kız “İki ayda 40’tan fazla erkekle yattım. Okuldaki ilk yılımdı ve bir haftada binlerce sterlin kazandım. Başka işler yapsaydım ders çalışmaya vaktim olmazdı” dedi. Avrupa’da 19-25 yaşları arasında 40 bin öğrenci bedenlerini satıyor. İngiltere’de Kingston Üniversitesi’ndeki araştırmaya göre de 130 öğrenciden biri fahişelik yapan bir kız öğrenciyi tanıyor.

JİLAN
Albay
Albay
Ruh Hali:Kızgın
Takım:Fenerbahçe

Re: Okulda öğrenci sokakta telekız

Mesaj gönderen JİLAN » 11 Kas 2007 23:32

türkiyede de çok var ben 3-5 tane tanıyorum nerdeyse bunlardan biri hukuk okuyordu hatta
Kullanıcı avatarı
Siyabend
Belawela Muhtarı
Belawela Muhtarı
Ruh Hali:Mutlu
Burç:Kova
Takım:Galatasaray

Re: Okulda Öğrenci Sokakta Telekız

Mesaj gönderen Siyabend » 27 Oca 2008 11:44

Ahlaksızlık almış başını gidiyor..
beyazgül
Yönetici