AKP'ye Açılan Kapatma Davası Doğru Mu?
-
- Binbaşı
- Burç:Başak
- Takım:Galatasaray
neden o zaman onlar bizim partiyi kapatmak istiyorlar............
-
- Yarbay
- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Aslan
Re: AKP'ye Açılan Kapatma Davası Doğru Mu?
Maalesef daha fazla açıklama yapamayacağım.Aileden ablamın yaşadığı siyasi bir olay üzerine siyasete çok karıştığım için bana siyasi fikirleri açıklama yasağı geldi :S:Sr_kürd yazdı:başka parti derken :cons :cons :cons
Ama söylemeden edemeyeceğim
Bana kalırsa çok yanlış düşünüyorsun!siya_evin268 yazdı:İnşallah Diyorum. bu parti kapatılırsa başka partilerin kapanmasına gerek kalmayacak....
-
- Binbaşı
- Burç:Başak
bak ne o kapatılsın nede bu diyoruz işte.....
-
- Yarbay
Sanırım sen beni yanlış anladın.Ben sadece AKP'nin kapanmasıyla işler yoluna girmeyecek demek istedim.
hayır kesinlikle kapatılmamamlı..özellikle başörtüsü davasındansonra bu olayın patlak vermesi benş dahada kızdırdı
-
- Üstteğmen
asıl sorun balşörtsünde. inşallah mahhkemden dönerde bu akp yi destekleyen ( rüşver tkarşılığı) paralı kişiler ne mal olduğunu anlar. baş örtüsüne karşıyım. AKP ye de karşıyım ..... en kısa sürede AKP kapatılsın Başörtsü yasaklansın.... yasaklansın ki göz boyamalarla 1 çuval makarnayla namusunu şerefini haysiyetini satanlar ne mal olduklarını anlasın.....
-
- Moderator
- Ruh Hali:Huzurlu
- Burç:Koç
- Takım:Fenerbahçe
Akp çetesi ! bir an önce kapatılmalı
Türkü aşağlıyan Kürdü yok sayan halkı sömüren bir partin bu saaten sonra halen destek görmesinin tek bir nedeni olabilir .
1 Menfaat
2 Düşüncesizlik
3 Vurgun duymazlık
Türkü aşağlıyan Kürdü yok sayan halkı sömüren bir partin bu saaten sonra halen destek görmesinin tek bir nedeni olabilir .
1 Menfaat
2 Düşüncesizlik
3 Vurgun duymazlık
-
- Üstteğmen
duygularımı adeta tercüme ettin. bir endne de ben söliyim. burda bir kesim var sanırsam sadec burda değil her yerde var. AKP den para koparanlar.....ZAGROS yazdı:Akp çetesi ! bir an önce kapatılmalı
1 Menfaat
2 Düşüncesizlik
3 Vurgun duymazlık