Kod: Tümünü seç
sizlerin beni anlayabilmeniz için benim gibi düşünmek ve o duyguyu içinizde hisetmelisiniz
Kod: Tümünü seç
sizlerin beni anlayabilmeniz için benim gibi düşünmek ve o duyguyu içinizde hisetmelisiniz
Kanaatimce bahsettiğiniz kişinin söylemleri ciddiye alınmadığı için mahkeme sürecine girilmemiştir.alp_urungu yazdı:niye yazar hakında dava açmıyor onu sorabilirmiyim başka bir şeyde hemen dava açıyorlarda bu konuda niye açmıyorlar
alın size bir şey daha söylüyeyim tayip efe 1989 dokuzdan beri siyasettin içinde on sekiz ve yirmi yıl olacak bizler onu tartışıyoruz yetmiş milyonluk TÜRKİYE CUMHURİYETTİ İÇİNDE yokmu başka insan yok mu o makama layık kişiler peşin söyliyeyim milyonlarca ama birileri bize onu gösterip bizim altımızı oyuyorlar ben bıktım tayip efe yok cumhur başkanı olacaktı olmayacaktı bunlardan yeter yeter bin kere Yeter
hepbir ağızdan hepimiz ermeniyiz diye bağıranlara ve onun borazanlığını yapanlara şunu söylüyorum
BEN BİR TÜRKÜM DİNİM CİNSİM ULUDUR
Ciddi bir çelişki içindesin!alp_urungu yazdı:Ben ırkcı değilim sadece siz beni anlamıyorsunuz ermenilerin ermeniyim dediğine bir şey demiyorum orada hayatında yaşadıkları ülkenin hatırına olsun bir sefer ben TÜRKÜM diyemeyen soy özürlüler için diyorum
SEN YAZDIĞIN İLK CÜMLE İLE İKİNCİ CÜMLE ARASIN DA NASIL BİR FİKİR AYRILIĞI YAŞADIĞINI GÖRMÜYORSUN GALİBA SENİN SÖYLEMEK İSTEDİĞİN GÖRÜNÜRDE BİR MASA OLAN VARLIĞI SEN HADE BİDE İLLAKİ SANDALYE DİR DİYELİM DİYORSUN OLURMU SENLE LÜTFEN DÜŞÜNEREK KONUŞ BEN SANA BUNU SÖYLEYEYİM BEN Bİ KÜRDÜM VE BEN KÜRT OLARAK DOĞDUM KÜRT OLARAK ÖLÜRÜM VE BUDA BANA İNANILMAZ BİR KEYİF VERİR VE DE SENİN SÖYLEDİĞİN GİBİ ASLA BEN İÇTEN Bİ İFADEYLE TÜRKÜM DEMEM YA LÜTFEN AKILLI OLUN SİZ TÜRKLER VARYA NE İSTEDİĞİNİZİ BİLE BİLMİYORSUNUZ HEM BU ÜLKE HEPPİMİZİN DİYORSUNUZ HEMDE HERKES TÜRK DİYORSUNUZ SİZ BİZLERE NE KADAR ACI VERDİĞİNİZİ DÜŞÜNE MİYORSUNUZ YETER ARTIK BELKİ BİZİM ATALARIMIZ DÜRÜSTLÜKTEN TOPRAKLARINI SİZE KAPTIRMIŞ OLABİLİRLER AMA HERHANGİ BİRİMİZE BEN TÜRKÜM LAFINI ETTİREMEZSİNİZ HATIR DİYORSUN DA HATIR İÇİN KİM KİME NE VERMİŞ KİM KİME NE SÖYLEMİŞ Kİ IRKÇI DOĞULMAZ IRKÇI OLUNUR DEĞİLSEN OZAMAN NE MUTLU SANA OZAMAN SÖYLEDİKLERİNE DİKKAT ET KİMSEDE SANA IRKÇI DEMEZalp_urungu yazdı:Ben ırkcı değilim sadece siz beni anlamıyorsunuz ermenilerin ermeniyim dediğine bir şey demiyorum orada hayatında yaşadıkları ülkenin hatırına olsun bir sefer ben TÜRKÜM diyemeyen soy özürlüler için diyorum