Genelkurmay arşivine göre Kubilay'ın katilleri esrarkeş

Düşüncelerinizi Özgür Bırakın
jenny
Üstteğmen
Üstteğmen
Ruh Hali:Huzurlu
Burç:Aslan
Takım:Galatasaray

Mesaj gönderen jenny » 27 Oca 2007 13:33

Kod: Tümünü seç

sizlerin beni anlayabilmeniz için benim gibi düşünmek ve o duyguyu içinizde hisetmelisiniz 
imkansız olan bir şey istediğinin farkında mısın?

beyazgül
Yönetici
Yönetici
Ruh Hali:Yorgun
Burç:Yay

Mesaj gönderen beyazgül » 27 Oca 2007 14:15

işte bizler böyle birbirimize girmeye devam ettikce vede olayların aslını görmemeye devam ettice başımızdan bir sürü olay geçmeye devam edicektir..Türkiye devleti bir bütündür..her ırkın kaynaşmaya çalıştığı farklı dinlerin,mezheplerin bulunduğu bir ülkedir..Ermeni gazetecinin öldürülmesiyle ( bu olayı şiddetle kınıyorum) on binler sokağa döküldü..ve binlerce insanın beaberliğinden çokda güzel bir tablo ortaya çıktı..tam istediklerini elde edemediler diye düşünürken (onlar kendilerini bilir) bu seferde mailler gelmeye başladı..

şuan tam hatırlıyamıyorum ama şu kelimeler yazıyordu..

Uyan Türk soyu uyan bir ermeni öldürüldü onbinler sokağa döküldü..(burdaki ermeninin bir insan olduğu unutulmuş herhelde) her gün mehmetciklerimiz şehit oluyor hanginiz yürüyorsunuz :!: :!: (geçen sene nisan mayıs ayında,şehitlerimiz için bütün şehirlerimizde bayraklarımızla yürüyüş yapıldığı ,şiddetle terör örgütünü günler boyu kınandığıda unutulmuş)

işte amaçlarına ulaşmak isteyenlerin kurduğu cümleler ve bu cümlelerde yayılmaya başladı..yahu ne olursa olsun bu ülkenin içinde yaşayan vatandaşımız bizim insanımız on binler değil yüzbinler yürüse az..çünkü amaç ermenileri ayağa kaldırarak ayrı bir topluluk oluşturmak ve tekrar iç savaş çıkmasına sebeb olmaktı..
bir insanın düşünce özgürlüğü vardır düşüncelerini dile getirdi diye öldürülmesi çok büyük bir yanlışdır..senin karşında yüzlerce kişinin katili yada küçük çocuklara,yaşlılara,bayanlara tecavüz eden bir zanlı bulunmuyor..o bir gazeteciydi ama onu öldürenler emellerine halk sayesinde ulaşamadı..Ermeniyiz diye bağarabilirler,arnavutuz ,lazız ,kürtüz diye bağırabilirler neden soylarını inkar etsinler ki..önemli olan bu ülkenin birlik beraberliği değilmi??vatanını,toprağını seven hangi insan bu ülkeyi satmak ister ki :!: :!: bizler hala mazide kalan olayları açmaya devam edersek bu ölümler hep devam edicektir..bugün ermeni vatandaşımız öldürülür yarın türk vatandaşımız..bunun sonu yoktur..

alp urungu..bende türküm bende gurur duyuyorum ama şöyle bir eski neslime baktığım zaman göçmenlikde var..ama türküm..öenmli olan bunu birilerinin kafasına vura vura söylemek değil..sen bir ermeni olarakda doğabilirdirn :!: :!:
ozaman onların gözünden baktığın zaman bize yanlış gelen olaylar sana doğru gelebilridi..aşırı milliyetcilik herzaman zarar verir..başka ırklarında milliyetcilik duygularını kabartır :!: :!:
bişey merak ediyorum bide yanlış anlama acaba senin soyunda hiçmi göçmenlik falan yok :?: :?: gerçekden Türk soyundanmı geliyorsun :!: tabiki Türklüğümüzle guru duyucaz ama özellikle gurur duymamız gereken Müslüman olmamızdır..ve Dinimiz dil,ırk ayırımı yapmaz bunuda böyle kabüllenmek gerekir değilmi :!:
Kullanıcı avatarı
Siyabend
Belawela Muhtarı
Belawela Muhtarı
Ruh Hali:Mutlu
Burç:Kova

Mesaj gönderen Siyabend » 27 Oca 2007 14:49

alp_urungu yazdı:niye yazar hakında dava açmıyor onu sorabilirmiyim başka bir şeyde hemen dava açıyorlarda bu konuda niye açmıyorlar

sizlerin beni anlayabilmeniz için benim gibi düşünmek ve o duyguyu içinizde hisetmelisiniz

alın size bir şey daha söylüyeyim tayip efe 1989 dokuzdan beri siyasettin içinde on sekiz ve yirmi yıl olacak bizler onu tartışıyoruz yetmiş milyonluk TÜRKİYE CUMHURİYETTİ İÇİNDE yokmu başka insan yok mu o makama layık kişiler peşin söyliyeyim milyonlarca ama birileri bize onu gösterip bizim altımızı oyuyorlar ben bıktım tayip efe yok cumhur başkanı olacaktı olmayacaktı bunlardan yeter yeter bin kere Yeter
hepbir ağızdan hepimiz ermeniyiz diye bağıranlara ve onun borazanlığını yapanlara şunu söylüyorum

BEN BİR TÜRKÜM DİNİM CİNSİM ULUDUR
Kanaatimce bahsettiğiniz kişinin söylemleri ciddiye alınmadığı için mahkeme sürecine girilmemiştir.
Ayrıca bu iddialar ciddiye alınsaydı,hükümet aleyhinde olanlar mutlaka bunu dile getireceklerdi.
Basın böyle önemli bir mevzuda Bülent ARINÇ'ın yanında duracak değildi.
Bu durumda şöyle bir yargıya varıyoruz:
Bir şekilde gündeme gelmek yada amaçlarına ulaşmak için aslı astarı olmayan iddiaları kitap haline getiren çok insan var.
Bütün söylenenlere inanmak saflığın en bariz göstergesi olur.
Ayrıca dedikleriniz doğru olsa da bu geçmişte kalmış bir şeydir.
Bir insanın atalarının yaptığı onu bağlamaz.
Geçmişle hesaplaşmaktan korkanların başkalarının geçmişlerine
bu kadar meraklı olmalarını da anlayabilmiş değilim...
alp_urungu

Mesaj gönderen alp_urungu » 27 Oca 2007 16:53

HIRANT DİNKİ SEVMEDİM VE SEVMİYECEĞİM SİZLER BENİM GİBİ ONUN AÇIK OTURUMLARDA SARF ETTİĞİ KELİMELERİ DUYSAYDINIZ EMİNİM SİZLERDE SEVMEZ DİNİZ

Türk’ten boşalacak o zehirli kanın yerini dolduracak temiz kan, Ermeni’nin Ermenistan’la kuracağı asil damarında mevcuttur”

Hrant Dink

YAZAR VEYA AYDIN!!! DENEN ŞAHSIN GAZETESİNDEKİ YAZI BAŞLIKLARI...

(1) Kuşaklara Dair (7 Kasım 2003),

(2) Kilisenin Rolü (14 Kasım 2003),

(3) Kaç Vartan’ın Çocukları (5 Aralık 2003 10),

(4) Pratik Kimliğin Teorisi (19 Aralık 2003),

(5) Batı: Cennet ve Cehennem (26 Aralık 2003),

(6) Ermeni’nin Türk’ü (23 Ocak 2004),

(7) ‘Türk’ten Kurtulmak (30 Ocak 2004),

(8) Ermenistan’la Tanışmak (13 Şubat 2004)

***Vartan : En fazla Türk öldüren ermeni olarak bilinen şahıs ki bu şahsın ismi daha önce Van 'da bulunan bir otele verilmiş ve daha sonra kanunların ve halkın buna müsaade etmemesi sonucunda isim değiştirilmiştir.

Uyan Türk evladı

Uyuma Uyan...

Vatanımda hainler, yazar yada aydın!!! sıfatıyla aklanmaya çalışılırken ki 6 ay cezası Türk Mahkemeleri tarafından sabit olan birişi için millete şirin ve aydın!!! göstermek adına bu ülkenin satılık medyalarınca her gün yaygaralar koparılırken; buna

SESSİZ KALAMAZSIN!!!

Hepimiz Ermeniyiz.. Hepimiz Hırantız.. gibi bir sloganla kimliğim sorgulanırken buna

SESSİZ KALAMAZSIN!!!

Vatanımda her türlü imkandan faydalanan ve bir gazetecinin suikastı sonucunda bunu fırsat bilerek kahrolsun katil devlet diye bağırılırken buna

SESSİZ KALAMAZSIN!!!

Bir ermeni gazeteci öldürülmesinin ardından; asıl plan olan ermenilere katliamın bir jest olarak kabul edilmesi gibi bir öneriyi yapabilme cüretini gösterenlere karşı

SESSİZ KALAMAZSIN!!!

Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, ilk üç maddesinden biri olan "Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir." maddesi yine dördüncü maddesi olan; "Anayasanın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2 nci maddesindeki Cumhuriyetin nitelikleri ve 3 üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez." ile sabitken, TÜSİAD gibi bir kurum tarafından delinmeye ve eğitimde seçmeli ders olarak kürtçe dilinin konmasını, siyasi arenada da bu dilin kullanılabilirliği savunulurken;

SESSİZ KALAMAZSIN!!!

Türk milletinin şerefli üyelerinden biri olan sen ;

alp_urungu,

Bütün bunları sadece ve sadece TÜRK olma münasebetin dolayısıyla anlatma ve duyurma zorunluluğun vardır. İnşallah vebali, yarınlarımız olan çocuklarımızca bizlere sorulmaz.

Allah yar ve yardımcımız olsun...
Piremerd
Üstteğmen
Üstteğmen

Mesaj gönderen Piremerd » 27 Oca 2007 17:22

Burda bir zorlama yokki,
Hrant Dink'i sevmeniz gerekmiyor ve kimse sizden onu veya ermenileri
sevmenizi de beklemiyor.
Siz onları sevmiyor ve kabullenmiyorsunuz ama onların sizin gibi
düşünmenizi ve dahası "biz Türküz" demesini bekliyorsunuz.
Burda bir çelişki yok mu?
Sen Türklüğünle ne kadar övünüyorsan onlar da Ermeni oldukları
için gurur duyabilirler.
Bütün bu ırkçı söylemlerinizi dini söylemlerle desteklemeye çalışmanız
ayrıca bir çirkinliktir.
Din istismarı budur işte.
Irkçılık ve islam savunması bir arada olamaz.
alp_urungu

Mesaj gönderen alp_urungu » 29 Oca 2007 09:15

Ben ırkcı değilim sadece siz beni anlamıyorsunuz ermenilerin ermeniyim dediğine bir şey demiyorum orada hayatında yaşadıkları ülkenin hatırına olsun bir sefer ben TÜRKÜM diyemeyen soy özürlüler için diyorum
Kullanıcı avatarı
Siyabend
Belawela Muhtarı
Belawela Muhtarı
Burç:Kova

Mesaj gönderen Siyabend » 29 Oca 2007 12:20

alp_urungu yazdı:Ben ırkcı değilim sadece siz beni anlamıyorsunuz ermenilerin ermeniyim dediğine bir şey demiyorum orada hayatında yaşadıkları ülkenin hatırına olsun bir sefer ben TÜRKÜM diyemeyen soy özürlüler için diyorum
Ciddi bir çelişki içindesin!

"Yaşadıkları ülke hatırına diyorsun"
peki Yunanistan da şu an Türkler yaşıyor
onların yaşadıkları ülke uğruna "YUNANIM" demelerini ister misin?

Aynı şekilde Almanyada yaşayan Türklere
bu şekilde bir dayatma yapılarak "Almanyadaki herkes Almandır" denilmesi kabul eder misin?

Hem fırsat buldukça Ermenilere hakaret ediyorsunuz
hem de onların "BİZ TÜRKÜZ" demesini bekliyorsunuz..

Bu hayali düşüncelerinizden vazgeçin!
alp_urungu

Mesaj gönderen alp_urungu » 30 Oca 2007 12:12

BENİM SÖYLEDİĞİM TÜRK GİBİ GÖRÜNEN ZATLARA ERMENİLERE BENİM HER HANGİ BİR SÖZÜM ŞİMDİLİK YOK BEN ERMENİNİN TÜRKÜM DEMESİNİ BEKLEMİYORUM DİYENLERİNDE BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERİ VAR
Ehmede_Omeri
Banned
Banned
Ruh Hali:Kızgın
Burç:Terazi

Mesaj gönderen Ehmede_Omeri » 25 Şub 2007 14:34

alp_urungu

niye yazar hakında dava açmıyor onu sorabilirmiyim başka bir şeyde hemen dava açıyorlarda bu konuda niye açmıyorlar

alın size bir şey daha söylüyeyim tayip efe 1989 dokuzdan beri siyasettin içinde on sekiz ve yirmi yıl olacak bizler onu tartışıyoruz yetmiş milyonluk TÜRKİYE CUMHURİYETTİ İÇİNDE yokmu başka insan yok mu o makama layık kişiler peşin söyliyeyim milyonlarca ama birileri bize onu gösterip bizim altımızı oyuyorlar ben bıktım tayip efe yok cumhur başkanı olacaktı olmayacaktı bunlardan yeter yeter bin kere Yeter
hepbir ağızdan hepimiz ermeniyiz diye bağıranlara ve onun borazanlığını yapanlara şunu söylüyorum

BEN BİR TÜRKÜM DİNİM CİNSİM ULUDUR

SENDEN BAŞKA BİR IRKIN YAŞAMADIĞINI SANIYORSUN DOSTUM SENİN HEPİMİZ ERMENİYİZ DİYE BAĞIRIYORLAR DEYİMİN DİNİM CİNSİM ULUDUR DEYİMİYLE AYNI ANLAMI TAŞIYOR TÜRK OLA BİLİRSİN AMA BUNU UNUTMAKİ BU ÜLKEDE TÜRK, KÜRT, ERMENİ, YAHUDİ, HRİSTİYAN, GÖÇMEN, UYGUR, KIRGIZ, AFKAN, ARAP V.B CİNSLERDE YAŞIYOR HERKEZ SENİN DÜŞÜNDÜĞÜN KAPASİTEYE SAHİP OLSAYDI MARDİNDE İNSAN BULAMAZDIN BUYUR SENİ MARDİNE DAVET EDİYORUM GELDE IRKLARIN BİR BİRLERİ İÇİNDE YAŞAYIŞ VE SAYGINLIĞINI GÖR ONA GÖRE DİNİNİ CİNSİNİ SÖYLERSİN KESİNLİKLE YANLIŞ DÜŞÜNÜYORSUN 8)

Bin Kere Düşün Bir Kere Konuş 8)
SEYDUNA
Yarbay
Yarbay
Burç:Koç
Takım:Fenerbahçe

Mesaj gönderen SEYDUNA » 25 Şub 2007 15:01

alp_urungu yazdı:Ben ırkcı değilim sadece siz beni anlamıyorsunuz ermenilerin ermeniyim dediğine bir şey demiyorum orada hayatında yaşadıkları ülkenin hatırına olsun bir sefer ben TÜRKÜM diyemeyen soy özürlüler için diyorum
SEN YAZDIĞIN İLK CÜMLE İLE İKİNCİ CÜMLE ARASIN DA NASIL BİR FİKİR AYRILIĞI YAŞADIĞINI GÖRMÜYORSUN GALİBA SENİN SÖYLEMEK İSTEDİĞİN GÖRÜNÜRDE BİR MASA OLAN VARLIĞI SEN HADE BİDE İLLAKİ SANDALYE DİR DİYELİM DİYORSUN OLURMU SENLE LÜTFEN DÜŞÜNEREK KONUŞ BEN SANA BUNU SÖYLEYEYİM BEN Bİ KÜRDÜM VE BEN KÜRT OLARAK DOĞDUM KÜRT OLARAK ÖLÜRÜM VE BUDA BANA İNANILMAZ BİR KEYİF VERİR VE DE SENİN SÖYLEDİĞİN GİBİ ASLA BEN İÇTEN Bİ İFADEYLE TÜRKÜM DEMEM YA LÜTFEN AKILLI OLUN SİZ TÜRKLER VARYA NE İSTEDİĞİNİZİ BİLE BİLMİYORSUNUZ HEM BU ÜLKE HEPPİMİZİN DİYORSUNUZ HEMDE HERKES TÜRK DİYORSUNUZ SİZ BİZLERE NE KADAR ACI VERDİĞİNİZİ DÜŞÜNE MİYORSUNUZ YETER ARTIK BELKİ BİZİM ATALARIMIZ DÜRÜSTLÜKTEN TOPRAKLARINI SİZE KAPTIRMIŞ OLABİLİRLER AMA HERHANGİ BİRİMİZE BEN TÜRKÜM LAFINI ETTİREMEZSİNİZ HATIR DİYORSUN DA HATIR İÇİN KİM KİME NE VERMİŞ KİM KİME NE SÖYLEMİŞ Kİ IRKÇI DOĞULMAZ IRKÇI OLUNUR DEĞİLSEN OZAMAN NE MUTLU SANA OZAMAN SÖYLEDİKLERİNE DİKKAT ET KİMSEDE SANA IRKÇI DEMEZ

“Özgür Düşünce & Felsefe” sayfasına dön