'Newroz Saldırıları Merkezi ve Düşmanca'
-
ZAGROS
- Moderator

- Ruh Hali:Huzurlu
- Burç:Koç
- Takım:Fenerbahçe
Karşılıklı cevp vermek daha çok karşılılı fikir aliveışverişi ben herşeyi en ince ayrıntısyla araştırıp burda yazıyorum .
kürdün ve türkün bir arada yaşaması imkansız diye bir kavram asla ve asla yoktur.
oalyları araştırmak lazım sorunları çözmek herkes üzerine sorumluk almalı artık
ortada kirli bir savaş var bu kirli savaşı sona erdirmek Türk ve Kürtt genlerine kalmış beenim demek istediğim biz gençeler faydalı yorum ve fikirlerin üretmeliyiz Saygılarımla
kürdün ve türkün bir arada yaşaması imkansız diye bir kavram asla ve asla yoktur.
oalyları araştırmak lazım sorunları çözmek herkes üzerine sorumluk almalı artık
ortada kirli bir savaş var bu kirli savaşı sona erdirmek Türk ve Kürtt genlerine kalmış beenim demek istediğim biz gençeler faydalı yorum ve fikirlerin üretmeliyiz Saygılarımla
-
siya_evin268
- Üstteğmen

- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Aslan
- Takım:Galatasaray
Re: 'Newroz Saldırıları Merkezi ve Düşmanca'
valalh benbim fikirm bu. kolu kıralan çocuklar. panzerle ezilen çocuklar. tecevüze uğrayan kadınlar. halkkjaret ve aşaşğılananlar. vs vs. neyse konuyu açsak kıyamate kadar uzar. en yiise bu konuyu burda kapayalım. zaten kısa bir süre kaldı...
biz birbirimize girmiyoruz bizim herzmanki halimiz bu tartışıyoruz sadece..ben hiç bir zamanda çaresiz yazılar yazmam zagros bu şeklide nitelendiremezsin..hiç bir zaman kürtleri aşağlayıcı yada küçük düşürücü konuşmadım konuşmamda..ama siz konuyu tepetaklak ettiniz..benim düşüncelerim bunlar kardeşlikten yana sizin eğlenmenizden bayramınızı yaşamanızdan yana bumudur çaresiz paylaşım..benim fikirlerim bunlar..farkındaysan kürtce konuşmalardan yada sloganlardan söz etmedim..bölücü anlam taşıyan ve terör örgütünü savunan yazılardan resimlerden bahsettim..o resimleri görmem içinde yanımda kürt birini buundurmama gerek yok herhalde amacını açıkca belli ediyor..herkes birbirini suçluyor buda böyle devam edicek....
öyle bir yapıya bürünmüşsünüz ki her söylenen sözü aleyhinize sanıyorsunuz..ben sizin leyinize konuşuyoum farkında bile değilsiniz..
öyle bir yapıya bürünmüşsünüz ki her söylenen sözü aleyhinize sanıyorsunuz..ben sizin leyinize konuşuyoum farkında bile değilsiniz..
-
Kawa
- Binbaşı

- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Kova
yıllardan beri newroz kürt halkının zafer bayramı olarak kutlanır ve şimdi türkler buna bile hazmedemeyip bizim diyorlar hadi diyelim onların oldu böylemi bayram kutlanır insanlarmı katledilir van da bir yüksekovada bir 2 insanı bar barca katletiler ve hakkaride 13 yaşındakı bir cocugun kolunu çevirerek kırdılar üstelik cocugu hastane yerine hapishaneye koydular bumudur bayram kutlama anlayışı
bumudur insanlık CENABI ALLAH zülmü çok sürdürmez yakında fırtına kopacak
-
ZAGROS
- Moderator

beyazgül yazdı:biz birbirimize girmiyoruz bizim herzmanki halimiz bu tartışıyoruz sadece..ben hiç bir zamanda çaresiz yazılar yazmam zagros bu şeklide nitelendiremezsin..hiç bir zaman kürtleri aşağlayıcı yada küçük düşürücü konuşmadım konuşmamda..ama siz konuyu tepetaklak ettiniz..benim düşüncelerim bunlar kardeşlikten yana sizin eğlenmenizden bayramınızı yaşamanızdan yana bumudur çaresiz paylaşım..benim fikirlerim bunlar..farkındaysan kürtce konuşmalardan yada sloganlardan söz etmedim..bölücü anlam taşıyan ve terör örgütünü savunan yazılardan resimlerden bahsettim..o resimleri görmem içinde yanımda kürt birini buundurmama gerek yok herhalde amacını açıkca belli ediyor..herkes birbirini suçluyor buda böyle devam edicek....
Beyazgül .Bizden duymak istediğini söyleyicem bu kez ''
UYARI
BEYAZGÜL
Lütfen Kurallara Uyalım
sen bölücü örgüt lafınıkulandıkça aleyhimize konuşurusun .
bu kadar açık ve net Bilmem artık anlatabildimmi ?
ben öyle demedim aslada demem zagrosss ya sen iyimisin anlamadım gitti..harbiden kürt damarı var sende..ben senden bunu asla duymak istemem..ama biz anlaşamıyoruz zagros..sen beni anlayamıyosunnnnnnnnnnnnnn
-
ZAGROS
- Moderator

beyazgül yazdı:ben öyle demedim aslada demem zagrosss ya sen iyimisin anlamadım gitti..harbiden kürt damarı var sende..ben senden bunu asla duymak istemem..ama biz anlaşamıyoruz zagros..sen beni anlayamıyosunnnnnnnnnnnnnn
mademki ne siz beni anlıyorsun neden ben sizi anlıyorum .
o'halde konuyu uzatmanın hiç bir anlamı yok .
sizi üzdüysem beni bağışlayın lütfen
Konu kapılıdır ..
teşekkürler
Nevruz bir direnis bayrami degildir.Eski Turk Takvimine gore yilbasidir.Kawa yazdı:yıllardan beri newroz kürt halkının zafer bayramı olarak kutlanır ve şimdi türkler buna bile hazmedemeyip bizim diyorlar hadi diyelim onların oldu böylemi bayram kutlanır insanlarmı katledilir van da bir yüksekovada bir 2 insanı bar barca katletiler ve hakkaride 13 yaşındakı bir cocugun kolunu çevirerek kırdılar üstelik cocugu hastane yerine hapishaneye koydular bumudur bayram kutlama anlayışı
Ayrica Kurtler,Farslar,Gurculer gibi bircok millette bu bayrami kutlamaktadirlar.
Milleti kiskirtmaya gerek yok.
http://www.serfinaz.com/forum/serbest-k ... 13236.html
-
ZAGROS
- Moderator

ali yazdı:Nevruz bir direnis bayrami degildir.Eski Turk Takvimine gore yilbasidir.Kawa yazdı:yıllardan beri newroz kürt halkının zafer bayramı olarak kutlanır ve şimdi türkler buna bile hazmedemeyip bizim diyorlar hadi diyelim onların oldu böylemi bayram kutlanır insanlarmı katledilir van da bir yüksekovada bir 2 insanı bar barca katletiler ve hakkaride 13 yaşındakı bir cocugun kolunu çevirerek kırdılar üstelik cocugu hastane yerine hapishaneye koydular bumudur bayram kutlama anlayışı
Ayrica Kurtler,Farslar,Gurculer gibi bircok millette bu bayrami kutlamaktadirlar.
Milleti kiskirtmaya gerek yok.
http://www.serfinaz.com/forum/serbest-k ... 13236.html
milleti kışkırtan sdenin imzandaki kan emici sahte müslüman kılıklı heriflerdir !
newroz kürtlerin özgürlük bayramıdır sizin bböyle anlamlı günlerden anlamanız için
daha çok yaşamanız gerekiyor
bakın size bir örnek yılldır iktidara bir partiyi getiriyorsunuz oylarınızla
büyük bir sevinç ve umutlarla onları iktidar yapıyorsunuz sonra bir kaçyıl aradan geçince artık isyan edip erken seçimlere ve parti kapatmala gidiyorsunuz
bir nevi daima kulanılıyorsunuz .
ve bukonu tarafgımdan daha önce kapatılmıştır ve bir kez daha konuyu kapatıyorum .tartışma isteyen varsa buyrun özelden MSN yi veriyim yada reel hayata buluşup istediğiniz kadar tartışalım
yada buyrun başka bir başlık altında tartışalım ..
Konu kapalıdır..