Türk Berberin İdam Kararı Onaylandı

Gündemdeki olaylar,tartışmalar
Kullanıcı avatarı
Siyabend
Belawela Muhtarı
Belawela Muhtarı
Ruh Hali:Mutlu
Burç:Kova
Takım:Galatasaray
Türk Berberin İdam Kararı Onaylandı

Mesaj gönderen Siyabend » 01 May 2008 14:21

Suudi Arabistan'da berberlik yaptığı sırada iş yeri komşusuyla kavga ederken 'Allah'a küfür ettiği' iddiasıyla yaklaşık 13 aydır tutuklu bulunan ve hakkında idam cezası verilen Sabri Boğday'ın temyiz duruşmasında idam kararının onaylandığı bildirildi.

Resim

Hatay'ın Samandağ ilçesinde yaşayan Muazzez Boğday, yaptığı açıklamada, eşiyle ilgili yapılan girişimlerin sonuçsuz kaldığını, duruşmada çıkan karara itiraz edeceklerini söyledi. Suudi Arabistan'da bulunan ağabeyi ile eşi Sabri Boğday'ın ağabeyinin dün yapılan duruşmasını takip ettiklerini ve telefon görüşmeleri yaparak kararı onlardan öğrendiklerini ifade eden Muazzez Boğday, şöyle devam etti:

''Duruşmada idam kararı çıktığını öğrenince ne yapacağımızı şaşırdık. Biz yapılan bunca girişimlerle eşimin serbest bırakılacağını düşünürken, bu kararla dünyamız yıkıldı.'' Umutlarının tükendiğini, ne yapacağını bilmediğini vurgulayan Boğday, ''Daha önce Dışişleri Bakanlığından bizi arayıp, 'merak etmeyin konuyla ilgileniyoruz' dediler. Ancak duruşmada idam kararı çıktı. Artık kimden yardım isteyeceğimizi bilmiyoruz'' dedi. (AA)

beyaz
Yarbay
Yarbay
Burç:Boğa
Takım:Fenerbahçe

Re: Türk Berberin İdam Kararı Onaylandı

Mesaj gönderen beyaz » 01 May 2008 14:50

Çok kötü,tövbe et bırakalım demişler ama ben böyle bişey demedim tövbe etmem demiş.halbuki günde kaç defa tövbe ediyoruz... :embar
çok üzücü...
siya_evin268
Üstteğmen
Üstteğmen
Burç:Aslan
Takım:Galatasaray

Mesaj gönderen siya_evin268 » 01 May 2008 22:56

yazık. bişr inasnın hayatı bu kadar kolay alınmamalı elinden....
beyazgül
Yönetici
Yönetici
Ruh Hali:Yorgun
Burç:Yay

Mesaj gönderen beyazgül » 02 May 2008 15:29

ilginç gerçekten :asabi2

“Gündem & Haberler” sayfasına dön