Youtube yasağı kalktı ancak erişim bir süre daha olmayacak. Türkiye genelinde site ne zaman açılacak?
YouTube'a, 5 Mayıs'tan beri erişilemiyordu. Mahkeme kararıyla engellenen site, Türkiye ile birlikte sadece Çin, Pakistan ve Tayland'da yasak.
Dünyanın en büyük erişim sitelerinden biri olan YouTube dün gece açıldı. Atatürk'e, Türklere ve Türkiye'ye hakaret içeren görüntüler yayınladığı gerekçesiyle YouTube'a Mart 2007'den bu yana 5 kez erişim yasağı getirilmişti. Son olarak, Ankara 1'inci Sulh Ceza Mahkemesi'nin 5 Mayıs tarihli kararı doğrultusunda siteye erişim yasağı getirilmişti. YouTube'a daha önce de mahkeme kararıyla erişim engellenmişti.
YouTube'u yasağa rağmen Türkiye'den günde 1.5 milyon kişi ziyaret ediyordu.
24 Saatle 72 Saat Arası Sürecek
Youtube'a tüm Türkiye'nin yeniden erişebilmesi için DNS'lerin tamamının yenilenmesi gerekecek. Bu bölgelere göre değişmekle beraber 24 ile 72 saat arası sürecek.
Youtube Yasağı Kalktı
-
şahrud
- Üstteğmen

- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Kova
- Takım:Galatasaray
Re: Youtube Yasağı Kalktı
isterlerse yasağı kaldırmasınlar girmek isteyen buluyo farklı yollardan youtube ye ulaşmayı
şahsen ben buldum yolunu :oo :oo
şahsen ben buldum yolunu :oo :oo
Re: Youtube Yasağı Kalktı
evet anlayamıyorum zaten asak neden geliyır..bırakın girelimde aleyhimize yazılan yazılar görelim dimi :asabi2