Kurtlar Vadisi'ne şikayet yağdı
- Siyabend
- Belawela Muhtarı
- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Kova
- Takım:Galatasaray
RTÜK Üyesi Prof. Dr. İlhan Yerlikaya, Kurtlar Vadisi-Terör'ün fragmanlarının yayınlanmasının ardından şikayetler gelmeye başladığını belirterek, diziyle ilgili son 10 günde 690, bugün ise şu ana kadar
27 şikayetin kendilerine ulaştığını bildirdi.
Yıllardır RTÜK'e en çok şikâyet edilen TV dizisi olan Kurtlar Vadisi'nin 8 Şubat'ta başlayacak "Terör" bölümleri için yapılan şikâyetlerden bazıları şöyle:
"Diziyle Kürtlere cephe alınacak." "Fragmanı teröre teşvik edici." "Psikopat gençlik yetişiyor." "70'leri yine yaşamak istemiyorum."
27 şikayetin kendilerine ulaştığını bildirdi.
Yıllardır RTÜK'e en çok şikâyet edilen TV dizisi olan Kurtlar Vadisi'nin 8 Şubat'ta başlayacak "Terör" bölümleri için yapılan şikâyetlerden bazıları şöyle:
"Diziyle Kürtlere cephe alınacak." "Fragmanı teröre teşvik edici." "Psikopat gençlik yetişiyor." "70'leri yine yaşamak istemiyorum."
-
- Albay
- Ruh Hali:Yorgun
- Burç:Balık
- Takım:Fenerbahçe
şuanda filimin ilk ondakasını seyredıyorum sadece sacma deyıl sacma oglu sacma
bu fıllım alsa alsa abarmadan oskar allır
ınsan okadarmı abartır buna ınannan butun ınsanlar salak olması lazım ben su anda cızgi fılım nıyetıne seyredıyorum cok eylnelıyorum sıze musade hazır gulecek bısey cıkmısken kacırmıyım hahahaha tafsıye ederım
bu fıllım alsa alsa abarmadan oskar allır
ınsan okadarmı abartır buna ınannan butun ınsanlar salak olması lazım ben su anda cızgi fılım nıyetıne seyredıyorum cok eylnelıyorum sıze musade hazır gulecek bısey cıkmısken kacırmıyım hahahaha tafsıye ederım
Bir gözlem yapmak adına filmi izledim.Tamamen ırkçılara yaranmak ve onları kışkırtmaya yönelik bir senaryo.Abdullah Çatlı ruhunu yaşatmak için saçma ve mide bulandırıcı bir film.Bu filmin devam etmesi halinde her şeye zıplayan gençlerin durumunu iyi görmüyorum.Ama eminimki bu film kısa bir sürede yayından kaldırılacaktır.Çünkü hiçbir devlette böyle açık açık ırkçılık yapılmasına izin verilmiyor ve Türkiyede de buna izin verilmeyecek diye ümitliyim.
-
- Binbaşı
- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Kova
- Takım:Fenerbahçe
bildigim tek şeyvar bu gune kadar kurtlar vadısını nın hiç bir dizisini izlemedim
izlemeyecemde bu benim düşüncem tabi bilinen buki kendini kürt sayan kişiler bundan böyle kurtlar vadisini izlememeleri çünku direk olarak bir halkı aşalarcasına yapılan bir flimdir vede apaçık bir şekildede provasyona yol açan bir flim tum halkı duyrlılıga devet ediyorum vede şidedetle flimi kınıyorum flimide ilmememişim ama reklamlarda bu kadar vahşet içerikli olacagını tahmın etmekteyim herkese sevgiler
izlemeyecemde bu benim düşüncem tabi bilinen buki kendini kürt sayan kişiler bundan böyle kurtlar vadisini izlememeleri çünku direk olarak bir halkı aşalarcasına yapılan bir flimdir vede apaçık bir şekildede provasyona yol açan bir flim tum halkı duyrlılıga devet ediyorum vede şidedetle flimi kınıyorum flimide ilmememişim ama reklamlarda bu kadar vahşet içerikli olacagını tahmın etmekteyim herkese sevgiler
Kawa'nın dediği gibi Kürtleri açık açık hedef gösteren bu girişime karşı sesimizi yükseltmeliyiz.Birbirimizle kardeşçe yaşamak adına sadece Kürtler değil herkesin duyarlı olması gerekir.Birileri biraz daha para kazanacak diye bu tür iğrençliklere izin verilecekse,izin verenlere yazıklar olsun diyorum!
Şimdide kurtlar vadisi terör
Şimdide kurtlar vadisi insanın aklını çelmelemek istiyorlar.