Kurtlar Vadisi'ne şikayet yağdı

Gündemdeki olaylar,tartışmalar
Kullanıcı avatarı
Siyabend
Belawela Muhtarı
Belawela Muhtarı
Ruh Hali:Mutlu
Burç:Kova
Takım:Galatasaray
Kurtlar Vadisi'ne şikayet yağdı

Mesaj gönderen Siyabend » 05 Şub 2007 23:26

RTÜK Üyesi Prof. Dr. İlhan Yerlikaya, Kurtlar Vadisi-Terör'ün fragmanlarının yayınlanmasının ardından şikayetler gelmeye başladığını belirterek, diziyle ilgili son 10 günde 690, bugün ise şu ana kadar
27 şikayetin kendilerine ulaştığını bildirdi.

Yıllardır RTÜK'e en çok şikâyet edilen TV dizisi olan Kurtlar Vadisi'nin 8 Şubat'ta başlayacak "Terör" bölümleri için yapılan şikâyetlerden bazıları şöyle:

"Diziyle Kürtlere cephe alınacak." "Fragmanı teröre teşvik edici." "Psikopat gençlik yetişiyor." "70'leri yine yaşamak istemiyorum."

reis
Albay
Albay
Ruh Hali:Yorgun
Burç:Balık
Takım:Fenerbahçe

Mesaj gönderen reis » 05 Şub 2007 23:35

bence cok haklılar tamam fılım guzel ama bunlar kedini aşmaya başladılar
beyazgül
Yönetici
Yönetici
Burç:Yay

Mesaj gönderen beyazgül » 06 Şub 2007 11:26

gençlerimiz ne yazıkkı böyle dizileri örnek alıyor...dizide kimin üzerine ne kadar gidilceği henüz bilinemiyor..eğer gerçekleri yansıtırlarsa daha iyi olur..ama bu kadar tepkilerin olmasıda normal bence..
reis
Albay
Albay
Burç:Balık

Mesaj gönderen reis » 08 Şub 2007 23:54

şuanda filimin ilk ondakasını seyredıyorum sadece sacma deyıl sacma oglu sacma
bu fıllım alsa alsa abarmadan oskar allır
ınsan okadarmı abartır buna ınannan butun ınsanlar salak olması lazım ben su anda cızgi fılım nıyetıne seyredıyorum cok eylnelıyorum sıze musade hazır gulecek bısey cıkmısken kacırmıyım hahahaha tafsıye ederım
drift
Acemi Er
Acemi Er

Mesaj gönderen drift » 09 Şub 2007 00:15

dua etsınlerki taş yağmasın ben bunun sonunu iyi düşünmüyorum
Piremerd
Üstteğmen
Üstteğmen

Mesaj gönderen Piremerd » 09 Şub 2007 10:12

Bir gözlem yapmak adına filmi izledim.Tamamen ırkçılara yaranmak ve onları kışkırtmaya yönelik bir senaryo.Abdullah Çatlı ruhunu yaşatmak için saçma ve mide bulandırıcı bir film.Bu filmin devam etmesi halinde her şeye zıplayan gençlerin durumunu iyi görmüyorum.Ama eminimki bu film kısa bir sürede yayından kaldırılacaktır.Çünkü hiçbir devlette böyle açık açık ırkçılık yapılmasına izin verilmiyor ve Türkiyede de buna izin verilmeyecek diye ümitliyim.
zeyka
Teğmen
Teğmen

Mesaj gönderen zeyka » 09 Şub 2007 14:51

Ben de bilinçli izleyicileri, diziye tepkiye çağırıyorum. Bu dizi farklı yerler gidiyor, gençleri de peşinden sürüklüyor çünkü.
Saygılar
Kawa
Binbaşı
Binbaşı
Burç:Kova

Mesaj gönderen Kawa » 09 Şub 2007 22:47

bildigim tek şeyvar bu gune kadar kurtlar vadısını nın hiç bir dizisini izlemedim
izlemeyecemde bu benim düşüncem tabi bilinen buki kendini kürt sayan kişiler bundan böyle kurtlar vadisini izlememeleri çünku direk olarak bir halkı aşalarcasına yapılan bir flimdir vede apaçık bir şekildede provasyona yol açan bir flim tum halkı duyrlılıga devet ediyorum vede şidedetle flimi kınıyorum flimide ilmememişim ama reklamlarda bu kadar vahşet içerikli olacagını tahmın etmekteyim herkese sevgiler
ANTER
Üstteğmen
Üstteğmen

Mesaj gönderen ANTER » 10 Şub 2007 10:38

Kawa'nın dediği gibi Kürtleri açık açık hedef gösteren bu girişime karşı sesimizi yükseltmeliyiz.Birbirimizle kardeşçe yaşamak adına sadece Kürtler değil herkesin duyarlı olması gerekir.Birileri biraz daha para kazanacak diye bu tür iğrençliklere izin verilecekse,izin verenlere yazıklar olsun diyorum!
seyitoglu
Acemi Er
Acemi Er

Şimdide kurtlar vadisi terör

Mesaj gönderen seyitoglu » 10 Şub 2007 10:38

Şimdide kurtlar vadisi insanın aklını çelmelemek istiyorlar.

“Gündem & Haberler” sayfasına dön