Demokrasi Çözüm mü?
- Siyabend
- Belawela Muhtarı

- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Kova
- Takım:Galatasaray
Mevzu ne olursa olsun saygı esastır.İslam höşgörünün barındığı en büyük düşünce yapısıdır.Bunu farklı ya da yanlış anlatmak da doğru değildir.
Re: Demokrasi Çözüm mü?
Daha haka sen kendi davulunu çalıyorsun. Allahın yanlışa hoşgörüsü yoktur. O sana öğretilen yuvarlak yahudi laflarınad biridir.
Bir zulmü gördüğünüzde onu elinizle düzeltin,gücünüz yetmiyorsa dilinizle düzeltin,o na da gücünüz yetmiyorsa kalbinizle buğz edin(Bu sonuncusu imanın en zayıf mertebesidir) Sen kalkmış zalime destek verenlerin yaptıklarına saygı duyulması gerektiğini söylüyorsun. Yukarıdaki hadiste saygı duyun diyor mu müslümana.
Bir zulmü gördüğünüzde onu elinizle düzeltin,gücünüz yetmiyorsa dilinizle düzeltin,o na da gücünüz yetmiyorsa kalbinizle buğz edin(Bu sonuncusu imanın en zayıf mertebesidir) Sen kalkmış zalime destek verenlerin yaptıklarına saygı duyulması gerektiğini söylüyorsun. Yukarıdaki hadiste saygı duyun diyor mu müslümana.
- Siyabend
- Belawela Muhtarı

- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Kova
- Takım:Galatasaray
Re: Demokrasi Çözüm mü?
Zalimlere ve zülme saygı duyun demiyorum!
Buradaki saygı kavramını tartışma üslubunuz için dile getirdim.
Hakaret içermeyen düşüncelere saygıdan bahsediyorum.
Sadece kendi düşüncesini doğru görüp-gösterip başka düşünceleri hepten yok sayan zihniyetin inandırıcılığı olmaz.
Bildiğin bir doğru varsa bunu anlatırsın ama dayatmak istediğin vakit ters etki yapar.
Buradaki saygı kavramını tartışma üslubunuz için dile getirdim.
Hakaret içermeyen düşüncelere saygıdan bahsediyorum.
Sadece kendi düşüncesini doğru görüp-gösterip başka düşünceleri hepten yok sayan zihniyetin inandırıcılığı olmaz.
Bildiğin bir doğru varsa bunu anlatırsın ama dayatmak istediğin vakit ters etki yapar.