Bu saatten sonra artık yapacak bir şey yok. Dünyanın ısısı 8 derece yükseldi. Kıyamet için düğmeye basıldı.
Ünlü İngiliz yazar ve çevre bilimci James Lovelock, dünyanın gelecek 100 yıl içinde 8 santigrad derece daha ısınacağını ve bu koşullarda dünya nüfusunun ancak 10'da birinin yaşayabileceğini söyledi.
Reuters'ın haberine göre, küresel ısınmaya karşı alınan önlemlerin "övgüye değer olsa da boşuna olduğunu" savunan Lovelock, 8 derecelik ısınmaya yol açacak tüm koşulların çoktan oluştuğunu ifade etti.
Bazı araştırmacıların karbondioksit emisyonunu sınırlamak amacıyla alınan önlemlerin küresel ısınma artışını önümüzdeki 100 yılda 2 santigrat dereceyle sınırlı tutabileceğini ileri sürmesine karşın Lovelock, bu çabaları da "böbrek yetersizliği olan bir hastanın ölümden başka alternatifi olmadığı için yaşam ünitesinin fişini çekememesine" benzetti
Kıyamet İçin Geri Sayım Başladı
-
Heval
- Yarbay

- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Terazi
- Takım:Galatasaray
Re: Kıyamet İçin Geri Sayım Başladı
aklıma ne geldi...
arkadaşlar bizler yani genç nesil , en iyisi çocuk mocuk yapmayalım. e baksanıza 100 yıl sonra kıyamet nerdeyse kopacakmış bu eşşeklerin dediğine göre.. onunçun çocuklarımızı kıyamet gününe maruz bırakmamak içun en iyisi çocuk yapmamak diye düşünüyorum..
ya siz nice düşünüyorsunuz ???
arkadaşlar bizler yani genç nesil , en iyisi çocuk mocuk yapmayalım. e baksanıza 100 yıl sonra kıyamet nerdeyse kopacakmış bu eşşeklerin dediğine göre.. onunçun çocuklarımızı kıyamet gününe maruz bırakmamak içun en iyisi çocuk yapmamak diye düşünüyorum..
ya siz nice düşünüyorsunuz ???
-
Kawa
- Binbaşı

- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Kova
- Takım:Fenerbahçe
çok trajetik bir olay bu küresel isınma sane dersem deyıl çocuklarımız bizlerinde göre bilecegimiz
bir durum olarak görünüyor bence biz yine eski yolumuza devam edelim en iyi yol bildigimiz yoldur derim
CENABI ALLAH nasıl bizleri yaratıysa öylecede alacaktır panık yapmayalım zaten öleceyiz ha oyle ha böyle
deyılmi dostum
bir durum olarak görünüyor bence biz yine eski yolumuza devam edelim en iyi yol bildigimiz yoldur derim
CENABI ALLAH nasıl bizleri yaratıysa öylecede alacaktır panık yapmayalım zaten öleceyiz ha oyle ha böyle
deyılmi dostum
-
ZAGROS
- Moderator

- Ruh Hali:Huzurlu
- Burç:Koç
- Takım:Fenerbahçe
KIYAMET GERKİYORSA KOPAR VE BENCE GEREKİYOR MALESEF