Arnavut Ciğeri

Yemek Tarifleri,Yöresel Yemekler
Cevapla
beyazgül
Yönetici
Yönetici
Mesajlar:7631
Kayıt:16 Eki 2006 09:06
Ruh Hali:Yorgun
Cinsiyet:Kadın
Burç:Yay
Arnavut Ciğeri

Mesaj gönderen beyazgül » 18 Nis 2007 11:35

Süre 35 dk.
Kaç Kişilik 5
Yöntem
1 Adet koyun ciğeri
Yarım su bardağı un
1 Su bardağı sıvı yağ
2 Adet soğan
Yarım demet maydanoz
Tuz





Hazırlanışı
Ciğeri temizleyin, küp küp kesin, yıkayın ve süzgece koyun.
Suları süzülünce ciğerleri una bulayın.
Yağı kızdırın.
Fazla unlarını döküp kızgın yağda kevgirle karıştırarak biraz pişirin.
Piyaz için soğanı doğrayın ve kıyılmış maydanozla karıştırın.
Ciğerleri ve hazırladığınız piyazı servis tabağına alın ve servis yapın.


yigido

Mesaj gönderen yigido » 18 Nis 2007 11:42

ağlamak istiyorum uzun zamandır bu kadar güzel yemekler yiyemiyorum..patates ve yumartadan öte geçemiyoruz.. :(
beyazgül
Yönetici
Yönetici
Mesajlar:7631
Kayıt:16 Eki 2006 09:06
Ruh Hali:Yorgun
Cinsiyet:Kadın
Burç:Yay

Mesaj gönderen beyazgül » 18 Nis 2007 11:46

ama bu yemeği yapmak çok kolay ve çokda masrafsız..
öğrenci olmak böle bişiy işte :(
yigido

Mesaj gönderen yigido » 18 Nis 2007 11:52

napalım uazman olduğumuz patates ve yumurtadan başkasını yapamıyoruz..ama ikisinde uaman sayılırız :)
Cevapla

“Yemek Odası” sayfasına dön