Kayısı Çayı

Cevapla
Kullanıcı avatarı
Siyabend
Belawela Muhtarı
Belawela Muhtarı
Mesajlar:19658
Kayıt:15 Eki 2006 12:05
Ruh Hali:Mutlu
Cinsiyet:Erkek
Burç:Kova
Takım:Galatasaray
Kayısı Çayı

Mesaj gönderen Siyabend » 08 Şub 2009 13:27

KAYISI CAYI.
2 Bardak su.
1 Tane poset cay.
Yeterince seker.
Vanilya sekeride olabilir.
6 Tane kuru kayisi.
YAPILISI.
Suyu kaynatin,poset cayi icine atin 3 dakika demlendirin.
Kayisiyi cok az suyla haslayin.
Haslanmis kayisidan 3 nü bardaga koyun.
Poseti icinden cikarilmis cayi kayisinin üzerine ekleyin.
Kalan 3 kayisiyi vanilyali sekere bulayip cöp sise takin,cayinizi yudumlarken,kayisilarinizida afiyetle yeyin,dilerseniz kayisilarinizin icine dövülmüs antep fistigi doldurupta yiyebilirsiniz


Cevapla

“Kürt Mutfağı” sayfasına dön