Tayyip Erdoğan "Sayın Öcalan" dedi mi?

Düşüncelerinizi Özgür Bırakın
mechanical
Onbaşı
Onbaşı
Ruh Hali:Mutlu
Takım:Galatasaray

Mesaj gönderen mechanical » 01 Nis 2007 11:28

ben de dil alışkanlığı konunda katılıyorum.o yüzden demiş olma ihtimali yüksek
ama kasti birşey varsa.o bebk katiline sayın diyen biri onun yanına gider başka yolu yok bu işin :evil:

beyazgül
Yönetici
Yönetici
Ruh Hali:Yorgun
Burç:Yay

Mesaj gönderen beyazgül » 02 Nis 2007 10:43

bunlar çok basit konular..bu kadar tartışmaya gerek yok bence...boşu boşuna zaman harcanıyor :evil:
Ehmede_Omeri
Banned
Banned
Ruh Hali:Kızgın
Burç:Terazi
Takım:Galatasaray

Mesaj gönderen Ehmede_Omeri » 02 Nis 2007 13:26

yeni farkettiniz geçin gittsin ya şimdi 4.5 sayfa şey çıkaracaksınız sayından
Gorani
Onbaşı
Onbaşı

Mesaj gönderen Gorani » 03 Nis 2007 17:31

ulkenin binlerce sorunlari varkene durup dururken sayin ocalanla urasiyoruz :oo :oo :oo
yigido

Mesaj gönderen yigido » 05 Nis 2007 12:12

seçimler öncesi ortalığı bulandırmaktan başka birşey olduğunu sanmıyorum
ZAGROS
Moderator
Moderator
Ruh Hali:Huzurlu
Burç:Koç
Takım:Fenerbahçe

Mesaj gönderen ZAGROS » 06 Nis 2007 19:18

DEMİŞ BENCE ÇÜNKÜ HER GÜN YENİ YASAKLAR MEYDANA ÇIKTIĞI İÇİN ERDOĞANDA SAYIN DENİLMESİNİ NORMAL BULMUŞ .ÖYLE BİŞEY İDA EDİLMEZ DEMEKİ DEMİŞKİ BU KONU ORTAYA ÇIKTI
reis
Albay
Albay
Burç:Balık

Mesaj gönderen reis » 06 Nis 2007 22:52

mechanical yazdı:ben de dil alışkanlığı konunda katılıyorum.o yüzden demiş olma ihtimali yüksek
ama kasti birşey varsa.o bebk katiline sayın diyen biri onun yanına gider başka yolu yok bu işin :evil:
bebek katılı demekle kendınızı nakadar kucuk dusurdugunuzun farkında deyılsınız galıba
bır cocugunun yum ıhtıyaclarını aglayarak nasıl ihtiyaclarını ıfade edıyorsa senın gıbılerıde bebek katılı dıyıpte kendını savunuyor
bebek katılını kelımesını bir sılogana cevirdınız nereye kadar bu lafınız bıraz siyası taraftan duşunun
beyazgül
Yönetici
Yönetici
Burç:Yay

Mesaj gönderen beyazgül » 07 Nis 2007 10:19

daygen yazdı:
mechanical yazdı:ben de dil alışkanlığı konunda katılıyorum.o yüzden demiş olma ihtimali yüksek
bebek katılı demekle kendınızı nakadar kucuk dusurdugunuzun farkında deyılsınız galıba
bır cocugunun yum ıhtıyaclarını aglayarak nasıl ihtiyaclarını ıfade edıyorsa senın gıbılerıde bebek katılı dıyıpte kendını savunuyor
bebek katılını kelımesını bir sılogana cevirdınız nereye kadar bu lafınız bıraz siyası taraftan duşunun
hangi siyasetten bahsediyorsun daygen..belli amaç uğruna insan öldürmek,öldürtmek siyasetmidir..siyasetin genel tanımı bumudur?ama farklı düşüncelerde olmamaız çok normal çünkü onu size padişah gibi bizede bebek katili gibi tanıttılar..ve bi insanın kafasında kesinlikle doğru diye nitelendirği bir şeyi değiştiremeyiz..sana göre doğru onun sadece siyaset yapması bana göre ise siyasetten çok teröre başvurması..ve şunuda unutma bugün türklerle kürtlerin birbirini bu kadar kinle görmeside ondan kaynaklanıyor..belki apo olmasaydı başkası olucaktı hatta belki değil kesinlikle böyle olucaktı..çünkü bizim iç karışıklığa girmemizi isteyen bir sürü devlet var ve bizde onların bu sinsiliklerine teslim olmuş durumundayız sevgili daygen :!:
reis
Albay
Albay
Burç:Balık

Mesaj gönderen reis » 08 Nis 2007 19:32

beyazgül yazdı:
daygen yazdı:
hangi siyasetten bahsediyorsun daygen..belli amaç uğruna insan öldürmek,öldürtmek siyasetmidir..siyasetin genel tanımı bumudur?ama farklı düşüncelerde olmamaız çok normal çünkü onu size padişah gibi bizede bebek katili gibi tanıttılar..ve bi insanın kafasında kesinlikle doğru diye nitelendirği bir şeyi değiştiremeyiz..sana göre doğru onun sadece siyaset yapması bana göre ise siyasetten çok teröre başvurması..ve şunuda unutma bugün türklerle kürtlerin birbirini bu kadar kinle görmeside ondan kaynaklanıyor..belki apo olmasaydı başkası olucaktı hatta belki değil kesinlikle böyle olucaktı..çünkü bizim iç karışıklığa girmemizi isteyen bir sürü devlet var ve bizde onların bu sinsiliklerine teslim olmuş durumundayız sevgili daygen :!:

bizde onların bu sinsiliklerine teslim olmuş durumundayız dıyorsan o zaman kendınızı yani bizleri o durumlara getırmesınler adam gıbı bir olalım pilanlarını alt ust edelim
bu işin kokenini sadece apoya baglıyamasınız bunda suclu olan tabi turkıyede vardır sayın beyaz gul

“Özgür Düşünce & Felsefe” sayfasına dön