ama kasti birşey varsa.o bebk katiline sayın diyen biri onun yanına gider başka yolu yok bu işin

bebek katılı demekle kendınızı nakadar kucuk dusurdugunuzun farkında deyılsınız galıbamechanical yazdı:ben de dil alışkanlığı konunda katılıyorum.o yüzden demiş olma ihtimali yüksek
ama kasti birşey varsa.o bebk katiline sayın diyen biri onun yanına gider başka yolu yok bu işin
hangi siyasetten bahsediyorsun daygen..belli amaç uğruna insan öldürmek,öldürtmek siyasetmidir..siyasetin genel tanımı bumudur?ama farklı düşüncelerde olmamaız çok normal çünkü onu size padişah gibi bizede bebek katili gibi tanıttılar..ve bi insanın kafasında kesinlikle doğru diye nitelendirği bir şeyi değiştiremeyiz..sana göre doğru onun sadece siyaset yapması bana göre ise siyasetten çok teröre başvurması..ve şunuda unutma bugün türklerle kürtlerin birbirini bu kadar kinle görmeside ondan kaynaklanıyor..belki apo olmasaydı başkası olucaktı hatta belki değil kesinlikle böyle olucaktı..çünkü bizim iç karışıklığa girmemizi isteyen bir sürü devlet var ve bizde onların bu sinsiliklerine teslim olmuş durumundayız sevgili daygendaygen yazdı:bebek katılı demekle kendınızı nakadar kucuk dusurdugunuzun farkında deyılsınız galıbamechanical yazdı:ben de dil alışkanlığı konunda katılıyorum.o yüzden demiş olma ihtimali yüksek
bır cocugunun yum ıhtıyaclarını aglayarak nasıl ihtiyaclarını ıfade edıyorsa senın gıbılerıde bebek katılı dıyıpte kendını savunuyor
bebek katılını kelımesını bir sılogana cevirdınız nereye kadar bu lafınız bıraz siyası taraftan duşunun
beyazgül yazdı:hangi siyasetten bahsediyorsun daygen..belli amaç uğruna insan öldürmek,öldürtmek siyasetmidir..siyasetin genel tanımı bumudur?ama farklı düşüncelerde olmamaız çok normal çünkü onu size padişah gibi bizede bebek katili gibi tanıttılar..ve bi insanın kafasında kesinlikle doğru diye nitelendirği bir şeyi değiştiremeyiz..sana göre doğru onun sadece siyaset yapması bana göre ise siyasetten çok teröre başvurması..ve şunuda unutma bugün türklerle kürtlerin birbirini bu kadar kinle görmeside ondan kaynaklanıyor..belki apo olmasaydı başkası olucaktı hatta belki değil kesinlikle böyle olucaktı..çünkü bizim iç karışıklığa girmemizi isteyen bir sürü devlet var ve bizde onların bu sinsiliklerine teslim olmuş durumundayız sevgili daygendaygen yazdı:bebek katılı demekle kendınızı nakadar kucuk dusurdugunuzun farkında deyılsınız galıbamechanical yazdı:ben de dil alışkanlığı konunda katılıyorum.o yüzden demiş olma ihtimali yüksek
bır cocugunun yum ıhtıyaclarını aglayarak nasıl ihtiyaclarını ıfade edıyorsa senın gıbılerıde bebek katılı dıyıpte kendını savunuyor
bebek katılını kelımesını bir sılogana cevirdınız nereye kadar bu lafınız bıraz siyası taraftan duşunun