Burada yazmış oldugum mailler tamamen kurgu olup, hiçbiri gerçekle birebir uymamaktadır..
- Merhaba ben bu sitede yeni üyeyim ve sen cok iyi yazıyorsun. Tanışmak ister misin ? Eger istersen mailim [email protected].. Cevap yazmak zorunda degilsin
Yorum: Ne güzel kararlı gidiyordun niye bu olumsuz düşünce kardeşim
- Merhaba ben bu siteye yeni üye oldum.. Yazıların cok güzel gerçekten duygusal bi karakterin var.. Tanışabilir miyiz ?
Yorum: Karakter analizi bu şekilde yapılsaydı şimdi bir senaristtim
- Tanışmak istersen mailimi veriyorum hemen : [email protected] Kendine cok iyi bak..
Yorum: Sarkıyorum ama onun iyiliği için
- Yeni üye oldum ve yazdıgın yazıları gerçekten cok begendim.. Tanışabilir miyiz ? Benim mailim bu eklersen sevinirim...
Yorum: Sıradakii..
- Merhaba siteye yeni üye oldun galiba ama iyi yazıyorsun.. Tanışmak istersen bir pm atman kafii..
Yorum degil cevap: Hiç mesaj atmadım ki ??
- Merhaba ben yeni üye oldum da hiç bi şey bilmiyorum yardımcı olur musun ? Vakit kaybetmeden mailimi veriyorum [email protected]
Yorum: Vakit kaybetmeyi göze alamayacak kadar site bilgisi isteği.. Bknz. mod olacak adam isteğinden belli olur
Bir Kızın Mail Kutusundan.., kurgusal
Re: Bir Kızın Mail Kutusundan.., kurgusal
maili kutumu temizlemeden önce görecektiniz hep tanışmak isteyenler şiirler yazılar ben nereye üye oldum gene diye hep düşünüyorumm karar verdim artık her girdiğim siteye üye olmayacammmmm çok mail geliyoryaa günde 5 tane sabit mail gelir bana
-
Keira
- Acemi Er

- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Boğa
- Takım:Beşiktaş
- Merhaba ben bu sitede yeni üyeyim ve sen cok iyi yazıyorsun. Tanışmak ister misin ? Eger istersen mailim mailto:[email protected].. Cevap yazmak zorunda degilsin
insan her zaman iyimser olmalı :komik10
insan her zaman iyimser olmalı :komik10
:komik10 :komik10 güzelmişş