Biz Türkler farklı mıyız?

Düşüncelerinizi Özgür Bırakın
mechanical
Onbaşı
Onbaşı
Ruh Hali:Mutlu
Takım:Galatasaray

Mesaj gönderen mechanical » 07 Nis 2007 09:23

cevap yazmayacaktım ama gerçekten çok seviyeli bir cevap verilmiş yazdığıma.bunun için çok teşekkür ediyorum.benim lafm size değildi zten.yazıları okursanız bazı üyelerin neler yazdıklarını,yazmaya çalıştıklarını görürdünüz.ayrıca inan ben intternetle yeteri kadar haşır neşirim.biliyorum türkçe mp3 koymanın yasak olduğunu.ama farkettimki türkçe müzikle ilgili dahası türklükle ilgili fazla müspet birşey bulamadım.
birde şunu bilinki ben kürtlere falan da kin besleyen karşı olan biri değilim.keşke benm diğer forumlardaki yazılarımı okuyabilseydiniz.neysee dostum.size kolay gele.ben çekiliyorum.keşke uzun süre kalabilseydim burda.çünkü bana burayaı düşüncelerine çok saygı duyduğum biri tavsiye etmişti.neysee

Kullanıcı avatarı
Siyabend
Belawela Muhtarı
Belawela Muhtarı
Burç:Kova

Mesaj gönderen Siyabend » 07 Nis 2007 11:58

Kabul etmelisinizki forumda 12000 'den fazla mesaj var hepsini kontrol etmek imkansızdır.Yinede gözümüzden bir şey kaçmışsa üyelerimiz bizi uyardıkları vakit o konuyla ilgileniriz.Ayrıca üyeler benim kontrolümde değildir.Dahası benim gibi ya da senin gibi düşünmelerini de bekleyemeyiz.
Bizim tek dayanağımız var,hiçbir şekilde hiçbir kişiye ve düşünceye haharet edilemez.Biz mümkün olduğunca bunu uygulamaya çalışıyoruz.
Mutlaka eksikliklerimiz vardır,bunu da hep beraber aşmaya çalışmalıyız.

Türkçe müzik veya Türklük ile ilgili konuların az veya çok olması da forum yönetimi ile ilgili bir sorun olamaz.İsteyen üye istediği konuda konu açabilir.
Bu konuda bir sınırlama veya dayatma yoktur.
Biraz forumu dolaşsaydınız Türklük ile ilgili bir kaç konu bulurdunuz.
Dediğim gibi sayısının az olması bir sınırlamadan kaynaklanmıyor.

Forumda güzel bir tartışma ortamının yaratılması adına çok değişik düşüncelerde olan insanları aramızda görmek istyeriz.
Bizi tavsiye eden arkadaşı mahçup etmemek adına paylaşımlarınızı bekliyoruz.

Ve herkes aynı şekilde düşünmek zorunda değil...
mechanical
Onbaşı
Onbaşı

Mesaj gönderen mechanical » 07 Nis 2007 20:39

kardeş belki bu yazdıklarımı başka biyerde yazsaydım çoktan küfürü ve banı yemiştim.zaten bikaç yerden de yedim.neysee .çok teşekkür ediyorum nezaketinize.tamam burdayım siz böyle düşündükçe.ne kadar zıtta olsa düşünceler.paylaşmak gerek.teşekkürler tekrardan
beyazgül
Yönetici
Yönetici
Ruh Hali:Yorgun
Burç:Yay

Mesaj gönderen beyazgül » 12 Nis 2007 13:45

herkesin kendine göre düşünceleri vardır mechanial..sende belki kendi düşüncelerine aykırı olan kelimelerle karşılaşmış olabilirsin ama şuna inan ki burda herkes seviyeli bir şekilde tartışıp düşüncelerini açıklamaya çalışıyor..eğer kime yada neye olursa bir hakeret yapılırsa bunun önlemini zaten almaya çalışıyoruz..Herkesin hassas noktası vardır ve bu noktaya dokunduğun zaman istem dışı kelimeler yazılabilir..ama bizler herzaman saygı çerçevesinde tartışmaya gayret gösteriyoruz..senide aramızda görmekten mutluluk duyarız :)
Cemil
Acemi Er
Acemi Er

Mesaj gönderen Cemil » 12 Nis 2007 16:36

TÜRK MİLLETİNİN ASİL OLMASI İLE İLGİLİ BÖYLE BİR TARTIŞMAYI ÇOK SAÇMA BULUYORUM.TÜRK MİLLETİ EZELDEN BERİ ASİLDİR VE ÖYLE KALACAKTIR.
ZAGROS
Moderator
Moderator
Ruh Hali:Huzurlu
Burç:Koç
Takım:Fenerbahçe

Mesaj gönderen ZAGROS » 12 Nis 2007 18:11

her milet kendini üstün bulur buda insan oğlunun piskolojisinde var
kesin olan bişey var her türden milletin iyiside var kötüsüde var
hiç kimse farklı deyildir
Kullanıcı avatarı
Siyabend
Belawela Muhtarı
Belawela Muhtarı
Burç:Kova

Mesaj gönderen Siyabend » 12 Nis 2007 18:23

Hiçbir Millet diğer bir Milletten üstün değildir :!: :!: :!:
beyazgül
Yönetici
Yönetici
Ruh Hali:Yorgun
Burç:Yay

Mesaj gönderen beyazgül » 13 Nis 2007 09:20

Ben bukadar tartışmayı çok saçma buluyorum..Arkadaşımız sadece Türklerin farklılıklarını sormuş bunlar nelerdir onları belirtmemizi istemiş..ve farklımıyız diye sormuş :!: :!: herkes birbirinden farklıdır..burda iyi yada kötü özelliklerden bahsedilebilir fakat bu soru yüceltilmek amaçla sorulmuş bir soru değildir :!:
Ben şunu anlayamıyorum biz Türkler farklımıyız sorusuna neden bazı arkadaşlar alaycılıkla,kinle sanki içlerinde çözemedikleri birşeyler varda ateş püskürür durumda cevap verdiler :?: yoksa banamı öyle geldi anlam veremedim..
yigido

Mesaj gönderen yigido » 13 Nis 2007 10:13

truklerin ozelliklerinin tartisildigi bir konunun diger milletlerle ozellikle kurtlerle karsilastirilmasi,bu basligin saptirildigini gosterirrrrr
ZAGROS
Moderator
Moderator
Ruh Hali:Huzurlu
Burç:Koç
Takım:Fenerbahçe

Mesaj gönderen ZAGROS » 13 Nis 2007 21:12

O ZAMAN BU KONUYU KAPATALIM VER BİDAHA BURAYA KİMSE BİR ŞEYLER YAZMASIN
EN UYGUN OLANI BUDUR BENCE

“Özgür Düşünce & Felsefe” sayfasına dön