Biz Türkler farklı mıyız?
-
- Onbaşı
- Ruh Hali:Mutlu
- Takım:Galatasaray
cevap yazmayacaktım ama gerçekten çok seviyeli bir cevap verilmiş yazdığıma.bunun için çok teşekkür ediyorum.benim lafm size değildi zten.yazıları okursanız bazı üyelerin neler yazdıklarını,yazmaya çalıştıklarını görürdünüz.ayrıca inan ben intternetle yeteri kadar haşır neşirim.biliyorum türkçe mp3 koymanın yasak olduğunu.ama farkettimki türkçe müzikle ilgili dahası türklükle ilgili fazla müspet birşey bulamadım.
birde şunu bilinki ben kürtlere falan da kin besleyen karşı olan biri değilim.keşke benm diğer forumlardaki yazılarımı okuyabilseydiniz.neysee dostum.size kolay gele.ben çekiliyorum.keşke uzun süre kalabilseydim burda.çünkü bana burayaı düşüncelerine çok saygı duyduğum biri tavsiye etmişti.neysee
birde şunu bilinki ben kürtlere falan da kin besleyen karşı olan biri değilim.keşke benm diğer forumlardaki yazılarımı okuyabilseydiniz.neysee dostum.size kolay gele.ben çekiliyorum.keşke uzun süre kalabilseydim burda.çünkü bana burayaı düşüncelerine çok saygı duyduğum biri tavsiye etmişti.neysee
- Siyabend
- Belawela Muhtarı
- Burç:Kova
Kabul etmelisinizki forumda 12000 'den fazla mesaj var hepsini kontrol etmek imkansızdır.Yinede gözümüzden bir şey kaçmışsa üyelerimiz bizi uyardıkları vakit o konuyla ilgileniriz.Ayrıca üyeler benim kontrolümde değildir.Dahası benim gibi ya da senin gibi düşünmelerini de bekleyemeyiz.
Bizim tek dayanağımız var,hiçbir şekilde hiçbir kişiye ve düşünceye haharet edilemez.Biz mümkün olduğunca bunu uygulamaya çalışıyoruz.
Mutlaka eksikliklerimiz vardır,bunu da hep beraber aşmaya çalışmalıyız.
Türkçe müzik veya Türklük ile ilgili konuların az veya çok olması da forum yönetimi ile ilgili bir sorun olamaz.İsteyen üye istediği konuda konu açabilir.
Bu konuda bir sınırlama veya dayatma yoktur.
Biraz forumu dolaşsaydınız Türklük ile ilgili bir kaç konu bulurdunuz.
Dediğim gibi sayısının az olması bir sınırlamadan kaynaklanmıyor.
Forumda güzel bir tartışma ortamının yaratılması adına çok değişik düşüncelerde olan insanları aramızda görmek istyeriz.
Bizi tavsiye eden arkadaşı mahçup etmemek adına paylaşımlarınızı bekliyoruz.
Ve herkes aynı şekilde düşünmek zorunda değil...
Bizim tek dayanağımız var,hiçbir şekilde hiçbir kişiye ve düşünceye haharet edilemez.Biz mümkün olduğunca bunu uygulamaya çalışıyoruz.
Mutlaka eksikliklerimiz vardır,bunu da hep beraber aşmaya çalışmalıyız.
Türkçe müzik veya Türklük ile ilgili konuların az veya çok olması da forum yönetimi ile ilgili bir sorun olamaz.İsteyen üye istediği konuda konu açabilir.
Bu konuda bir sınırlama veya dayatma yoktur.
Biraz forumu dolaşsaydınız Türklük ile ilgili bir kaç konu bulurdunuz.
Dediğim gibi sayısının az olması bir sınırlamadan kaynaklanmıyor.
Forumda güzel bir tartışma ortamının yaratılması adına çok değişik düşüncelerde olan insanları aramızda görmek istyeriz.
Bizi tavsiye eden arkadaşı mahçup etmemek adına paylaşımlarınızı bekliyoruz.
Ve herkes aynı şekilde düşünmek zorunda değil...
-
- Onbaşı
herkesin kendine göre düşünceleri vardır mechanial..sende belki kendi düşüncelerine aykırı olan kelimelerle karşılaşmış olabilirsin ama şuna inan ki burda herkes seviyeli bir şekilde tartışıp düşüncelerini açıklamaya çalışıyor..eğer kime yada neye olursa bir hakeret yapılırsa bunun önlemini zaten almaya çalışıyoruz..Herkesin hassas noktası vardır ve bu noktaya dokunduğun zaman istem dışı kelimeler yazılabilir..ama bizler herzaman saygı çerçevesinde tartışmaya gayret gösteriyoruz..senide aramızda görmekten mutluluk duyarız :)
Ben bukadar tartışmayı çok saçma buluyorum..Arkadaşımız sadece Türklerin farklılıklarını sormuş bunlar nelerdir onları belirtmemizi istemiş..ve farklımıyız diye sormuş
herkes birbirinden farklıdır..burda iyi yada kötü özelliklerden bahsedilebilir fakat bu soru yüceltilmek amaçla sorulmuş bir soru değildir
Ben şunu anlayamıyorum biz Türkler farklımıyız sorusuna neden bazı arkadaşlar alaycılıkla,kinle sanki içlerinde çözemedikleri birşeyler varda ateş püskürür durumda cevap verdiler
yoksa banamı öyle geldi anlam veremedim..

Ben şunu anlayamıyorum biz Türkler farklımıyız sorusuna neden bazı arkadaşlar alaycılıkla,kinle sanki içlerinde çözemedikleri birşeyler varda ateş püskürür durumda cevap verdiler