:alkışzeyka yazdı:Muhalefet tamam da, muhalefetlik yapıcam diye malzeme bulamayıp, bu kadar bayağılaşmanın bu millete ne yararı olacak. Baykal, başkasına laf atarken kendi küme düşüyo...Farkında değil.
Başörtüsü
-
- Banned
- Ruh Hali:Kızgın
- Burç:Terazi
- Takım:Galatasaray
kardeş ne olursa olsun seni onun hakkında böyle konuşman doğru değil.sonuçta onu destkleyen bir çok insan var.
deniz baykalı sevmemen ona böyle söyleme hakkını vermez sana.
sonuçta seninde saygı duyduğun insanları sevmeyen insanlar vardır. o insanların da düşüncelerini böyle dile getirdiğini düşün.incinmez misin.
bu arada bende deniz baykalın fikirlerini duğru bulmuyorum. chp yi siyasi içeriğinden soyutlamış durumda. muhalif olmayı da beceremiyor adeta.
deniz baykalı sevmemen ona böyle söyleme hakkını vermez sana.
sonuçta seninde saygı duyduğun insanları sevmeyen insanlar vardır. o insanların da düşüncelerini böyle dile getirdiğini düşün.incinmez misin.
bu arada bende deniz baykalın fikirlerini duğru bulmuyorum. chp yi siyasi içeriğinden soyutlamış durumda. muhalif olmayı da beceremiyor adeta.
- Siyabend
- Belawela Muhtarı
- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Kova
- Takım:Galatasaray
Başörtüsü konusunda bütün partilerin sınıfta kaldığını düşünüyorum.Bütün partiler menfaatleri uğruna bu soruna eğilememiştir.Chp'nin tavrı bellidir.Diğer sağ partiler ise laftan başka bir proje üretemiyorlar.Ve sorunu çözmesi beklenen Akp ise korkaklığın bedeli olarak bu sorunu çözme noktasına gelmemiştir...