MHP ve üyesi ülkücüler bu ülkeyi ve bu milleti seven, candan bağlı olan bi tek kendileriymiş gibi talihsiz bi yanılgıya düşüyorlar. Onları ben milliyetçi olarak görmüyorum.
Saygılar
MHP mi yoksa BBP mi daha milliyetçi?
ırkçılıkla milliyetçilik arasında farkın olduğunu kabul ettiğimiz zaman
mhp nin milliyetçi değil ırkçı olduğunu söyliyebiliriz.ki keskin sirke küpüne zarar verir.
mhp ırkçılkla milliyetçilere, allahu ekberle dine zarar veren kurumdur benim gözümde.
tavsiyem mhp ya olduğu gibi görünsün ya da göründüğü gibi olsun.
mhp nin milliyetçi değil ırkçı olduğunu söyliyebiliriz.ki keskin sirke küpüne zarar verir.
mhp ırkçılkla milliyetçilere, allahu ekberle dine zarar veren kurumdur benim gözümde.
tavsiyem mhp ya olduğu gibi görünsün ya da göründüğü gibi olsun.
- Siyabend
- Belawela Muhtarı

- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Kova
- Takım:Galatasaray
Milliyetçilik konusunda ikisi de aynı zihniyeti taşıyorlar.Zaten zamanında bunlar beraber eylemler içinde olmuş sonradan ayrı konumlarda yollarına devam etmiştir.
MHP sadece ırk milliyetçiliği ile hareket ediyor.BBP ise işin içine din olgusunu da katarak hem daha tehlikeli hem de kandırmacı bir siyaset üretmektedir.
Milliyetçilik konusunda aynı ama tehlike boyutunda BBP'yi daha tehlikeli bir yapılanma olarak görüyorum...
MHP sadece ırk milliyetçiliği ile hareket ediyor.BBP ise işin içine din olgusunu da katarak hem daha tehlikeli hem de kandırmacı bir siyaset üretmektedir.
Milliyetçilik konusunda aynı ama tehlike boyutunda BBP'yi daha tehlikeli bir yapılanma olarak görüyorum...
Re: MHP mi yoksa BBP mi daha milliyetçi?
ark ben gençlik yıllarımda bbp alperen dergileri mersin bölgesi genel sekreteriydim ancak mhp ile çok farklıydılar ya arada bi benzerlik yok
mhp daha çok milliyetçilikten çıkıp mafya ya dönüşmüş bi kurum gibi milliyetçilikle hiç alakası yok
bbp ona göre birkaç adım geriden geliyor oda yakında mafyaya dönüşür emin olun
mhp daha çok milliyetçilikten çıkıp mafya ya dönüşmüş bi kurum gibi milliyetçilikle hiç alakası yok
bbp ona göre birkaç adım geriden geliyor oda yakında mafyaya dönüşür emin olun
-
Zozan
- Acemi Er

- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Yengeç
- Takım:Galatasaray
Re: MHP mi yoksa BBP mi daha milliyetçi?
BBP daha milliyetçi gibi