Faiz,içki,zina ve Çağdaşlık

Düşüncelerinizi Özgür Bırakın
JİLAN
Albay
Albay
Ruh Hali:Kızgın
Takım:Fenerbahçe
Re:

Mesaj gönderen JİLAN » 05 Haz 2007 12:05

beyazgül yazdı:insan kendi içinde yaşatmamamlı o duyguları ben şimdiye kadar içkiye hiç özenmedim daha çok nerfet ettim.. çünkü haram bunu biliyorum belki haram olmasa bende içerdim ozaman herkes içerdi ama bu kola içmeye gazoz içmeye benzemiyor işte ozaman herkes ortalığı dağatırdı..sonuçta bir derdin sıkıntın varsa kaayı dağatacak başka şeyler bulmalısın belki arkadaşlarınla içkisiz ortamda eğlenmeye,son ses müzik dinlemeye yada sabahın erken saatlerinde dışarı çıkıp arkadaşlarınla hiç gitmediğin değişik yerlere gitmeklede kafanı dağatabilirsin!!!
ben bayanlarada içkiyi yakıştıramıyorum zaten..
ark neden haram biliyonmu alkollü diye değil mi kola ve gazozdada alkol var onlarda haram
valla beyazgül sen beni görsen daha dün gece içtim ve kaybolduk 200 km yol yaptık ya benzin sevdasına ben kendim içiyom ama kimseye tavsiye de etmiyom
ben de herhaltı yiyom sonra da tavsiye etmiyorum diyom ya tecrübe konuşuyo ark

beyazgül
Yönetici
Yönetici
Ruh Hali:Yorgun
Burç:Yay

Mesaj gönderen beyazgül » 05 Haz 2007 12:18

kola ve gazoz farklı bir olşum arkadaşım..onların bilimsel açıklamalarına hiç girmeyelim.. tavsiye etmemen güzel bişey hiç değilse :)
JİLAN
Albay
Albay

Mesaj gönderen JİLAN » 05 Haz 2007 12:22

ne yapim allah beni de böle yaratmış yaşamayı seviyom ya hayatımı kurallarla sınırlayamam ama prensiplerim vardır mutlaka
sinan
Yüzbaşı
Yüzbaşı

Re: Faiz,içki,zina ve Çağdaşlık

Mesaj gönderen sinan » 05 Haz 2007 14:36

öyle bir yaptırıyorlar ki; böyle kimse kimseye bir şey yaptıramaz dedirtirler bile,
senin ailende senin gibi olan kaç kişi var,ne kadar yabancılaşmışın kendi ailene, kültürüne vs
JİLAN
Albay
Albay

Re: Faiz,içki,zina ve Çağdaşlık

Mesaj gönderen JİLAN » 05 Haz 2007 14:51

sinan yazdı:öyle bir yaptırıyorlar ki; böyle kimse kimseye bir şey yaptıramaz dedirtirler bile,
senin ailende senin gibi olan kaç kişi var,ne kadar yabancılaşmışın kendi ailene, kültürüne vs
YOKYA hovardalığı seviyom ya

“Özgür Düşünce & Felsefe” sayfasına dön