Bi kadın yolda otostop çekiyomuş. Bunu gören bi adam arabaya almış kadınıı, ama kadın binerken adamaa "hızlı gitmicekseniz binim" demiş. Adam da "tamam hızlı gitmem" demiş.
Bi süre geçmiişş adam hızlanmaya başlamış
kadın:
- Beyfendii korkuyorum lütfen yavaşlayın.
Adam:
- Üstündeki buluzu çıkarırsan yavaşlarım!
Kadın da çok korktuğuu içinn mecburen çıkarmış; adam da biraz yavaşlamış. Bi süre sonra adam tekrar hızlanmayaa başlamış.
Kadın:
- Beyfendiii çok korkuyorum lütfen yavaşlayınn!
Adam:
- Eteğini çıkarırsan yavaşlarım.
Kadın eteğini de çıkarmış mecburen; adam yine yavaşlamış ve bi süre sonra tekrar hızlanmış.
Kadın:
- Beyfendii yine hızlanıyorsunuz korkuyorum lütfen yavaşlayın!
Adam:
- Üstünüzdekileriin hepsini çıkarırsanız yavaşlarım!
Kadın yinee korktuğu için mecburen adamı dinlemek zorunda kalmış ve üstündekileri çıkarmış.
(not : bu aradaa kadın her çıkardığı elbiseyi camdan dışarı atıyormuş.)
Bi süre sonra adam (tabii yanında çırılçıplak bi kadın doğal olarak) kadına bakmış o sırada da kaza yapmış ve arabaya sıkışmış. Kadın çırılçıplak dışarda kalmış.
Adam; "Aşağıdaki köyden yardım iste; sıkıştım burda" diye kadından yardım istemiş.
Kadın; "amaa nasıll üzerimde hiç birşey yok ki" demiş.
Adam; "Benim ayakkabımı al ve özel bölgeni kapatıp köye git, 'sevgilim sıkıştı, yardım edin!' dee çabuk ol!" demiş. Kadın da bunu üzerine adamı dinlemiş ve adamın ayakabısını alıp özel bölgesini kapatıp köye gitmiş.
Ve köydekilere; "Bi kaza oldu ve sevgilim sıkıştı; lütfen ona yardım edin çıkamıyor" demiş.
Köylüler bakmışlar, kadının ayıp yerine sevgilisinin ayakkabısı yapışık halde... ve şöyle demişler:
- Bacım yardım edemeyiz çok derine kaçmış!!!
çok derine kaçmış
Re: çok derine kaçmış
:komik10 :komik10 :komik10 :komik10 :komik10
adamlarr nereye sıkıştığını kestiremişler
adamlarr nereye sıkıştığını kestiremişler
-
Sabrina
- Üstteğmen

- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Akrep
- Takım:Galatasaray
Re: çok derine kaçmış