Biranın Şok Edici Özelliği

Hayatta öğrenilecek çok şey var
JİLAN
Albay
Albay
Ruh Hali:Kızgın
Takım:Fenerbahçe
Re: Biranın Şok Edici Özelliği

Mesaj gönderen JİLAN » 24 Tem 2007 09:03

sen konuşma uzatırım konuyuu hepiniz kabulleneceksiniz alkollü olduğunu itiraf edin yaa için içmeyin ben karışmıyorumm o herkesin kendi bileceği iş ama dünyanın heryerinde bilinen bi gerçeği siz kabullenmiyorsunuz ona sinir oluyorumm geçenlerde bi yazıda kolada domuz paraçaları olduğunu okumuştummm

beyazgül
Yönetici
Yönetici
Ruh Hali:Yorgun
Burç:Yay

Mesaj gönderen beyazgül » 26 Tem 2007 11:20

jılancım anlayamadığın bazı mevzular var..ben bunların derslerini gördüm analizlerini yaptım :!: o bakımdan kulaktan dolma laflara inanmaman gerekir..alkol almak yasak değil tabiki ülkemizde ama gıda maddeleri tüzüğü var :!: alkol oluşumu sağlamak için içine madde katılıyorsa ve bu içecek alkollü olarak nitelendiriliyorsa bunun etikette belirtilmesi şarttır aksi taktirde toplatılır ve ceza alırlar..fakat yukardada belirttiğim gibi ekmek,kola yada hamur işlerini bu hale getirmek için katkı maddeleri kullanılıyor ve bu maddelerde etiket üzerinde bulunuyor tutucu özelliklere sahip olması için fermente olarak açığa çıkıyor bu ekmektede vardır ve bunu alkollü içecek yada yiyicek olarak nitelendiremeyiz..kola tabiki sağlığa zararlıdır.yüksek oranda asit içeriyor içinde katkı maddeleride sağlıklı değidir bencede tüketilmemeli ama yok domuz parçaları yok bilmemneler bunların hepsi karalama kampanyasıdır :!: :!:
JİLAN
Albay
Albay
Ruh Hali:Kızgın

Mesaj gönderen JİLAN » 26 Tem 2007 23:04

araştırmalar sonucu yapılan araştırmaları okusan belki öğrenirsin ssenin nasıl bi ortamda nasıl bi araştırma yaptığını bilmiyorum araştırma yapan kurumların öle bi amaçları olduğunu sanmıyorum sadece yoğun istek üzerine yapılmış araştırmalardır cola ile ilgili eklediğim diğer konuları okusan anlayacaksın
isun
Yüzbaşı
Yüzbaşı
Ruh Hali:Yorgun
Burç:Boğa

Mesaj gönderen isun » 30 Tem 2007 14:29

yaaa nolur artık kapansın yaaa...kimse hiçbişeyi kabul etmek zorunda diil tamam....kimse de başka birini ne içtiğiyle eleştirmek durumunda diil....

“Bilelim-Öğrenelim” sayfasına dön