- Tazmanya'da yerli kadınlar, ölen eşinin cinsel organını boyunlarına asmak zorundalar.
- Papua Yeni Gine'de evli kadını ayartan adamın parmaklarından biri kesiliyor ve ilişkiye giren kadına yediriliyor.
- Guam'da bakire kızlar, bekaretlerini para karşılığı bu işi yapan kişilere bozduruyorlar.
- Hindistan'da evlere gündeliğe giden kadınlar, evdeki gencin cinsel ihtiyacını da karşılıyor.
- Kolombiya'da gelinin annesi gerdeğe giren çiftin yatağının kenarına oturarak ilk ilişkiye tanıklık ediyor.
- Tayvan'da ise gelinin bekaretini damadın bir akraba ya da arkadaşı aliyor. Gerekçesi ise, damat böyle sıkıcı bir işle zaman kaybetmesin.
- Guyana'da banyoda seks yaparken yakalanan çiftler önce boyanıyor, sonra da bir eşeğin arkasına bağlanarak şehirde gezdiriliyor.
- Ambonya adasında ürünün az olacağı anlaşılırsa, erkeklerin gün batımında çıplak olarak tarlaya gidip ekinlerin arasında mastürbasyon yapması gerekiyor.
- Arizona'da lastiği patlak araba içinde sevişmek yasak. Kurala uymayıp ön koltukta sevişenler 25, arka koltukta sevişenler 50 dolar ceza ödüyor.
Ne biçim gelenekler bunlar yahu?!
Re: Ne biçim gelenekler bunlar yahu?!
harbiden çok ilginç hatta saçma geleneklerrr :komik10 :komik10
- Guam'da bakire kızlar, bekaretlerini para karşılığı bu işi yapan kişilere bozduruyorlar.
burda bedava yapılıyor paranızı boşa harcamayın buraya yerleşinnn
burda bedava yapılıyor paranızı boşa harcamayın buraya yerleşinnn
BU guam nereye bağlı yaw ilk defa duyuyorum
gerçektende burda para bile üstünde verirler
gerçektende burda para bile üstünde verirler
Guam, Büyük Okyanustaki Mariana Adalarının en büyük ve en güneydeki adası.Hawaii'nin 5000 km batısında yer alır.ABD'ye bağlı özerk toprak statüsündedir. ...
- Siyabend
- Belawela Muhtarı

- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Kova
- Takım:Galatasaray
Gidip oraları görmek gerekir :cool
müdür bak orda güzel para da kazanırsınız haa :cool
- Siyabend
- Belawela Muhtarı

- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Kova
- Takım:Galatasaray
Para için değil sadece dünyayı gezmek istiyorum..
Bunu da 60 yaş olduğum vakit yapmayı tasarlıyorum :cool
Bunu da 60 yaş olduğum vakit yapmayı tasarlıyorum :cool
oldu bastonunla gezersin dünyayııı