Cumartesi günü meclisin yemin törenini izliyorum. İçler acısı manzara. PKK Terör Örgütünün siyasi kanadı olarak, meclse giren milletvekilleri and içtikten sonra,AKP,CHP ve MHP'lilerle el sıkışıyorlar. Başbakan,Sayın Baykal ve Sayın Bahçeli PKK'nın temsilcisi milletvekilleriyle el sıkışmak için, ceketlerinin önlerini ilikleyerek,saygıyla ayağa kalkıyorlar ve kendileriyle el sıkışıyorlar. Kim bunlar. 40 bin vatan evlaadını şehit eden canilerin temsilcileri.
Şimdi Asrı saadetten bir manzara. VAHŞİ. Kim bu? Müslüman olmadan önce kendi menfaati için Hz. Hamza'yı şehit eden bir köle. Daha sonra yaptığından pişman olarak müslüman olmuş ve Allaha tevbe etmiş kişi. Ne diyor ona Peygamber? Yaptığından pişman olmana ve müslümanlüğü kabul etmene rağmen SENİ GÖZÜM GÖRMESİN diyor. Niye? Seni gördükçe yaptığın hainlik aklıma geliyor ve bu durumu vicdanım kaldırmıyor. Nitekim Mekke Fethedildikten sonra bu tip caniler af kapsamı dışında tutuluyor. Bizde ise saygıyla önlerinde eğilip el sıkışılıyor. Nerden nereye değil mi?
Peki bizimkilerin saygıyla ellerini sıktıkları davalarından vazgeçtiler mi,Pişman oldular mı? Yaptuklarının yanlış olduğunu kabul ettiler mi? Nerde.... Tam aksine. Biz yaptıklarımızın arkasındayız,yaptıklarımızı müdafa etmek için geldik,diyorlar.
Ne bunların davaları? KÜRT KİMLİĞİNİ kabul ettirmek. Peki 80 yıldır ekmeğini yediğiniz bu ülkede Ben Kürt ırkındanım demen yasak mı? Kürtçe konuşmak yasak mı? Değil. O zaman siz birilerinin maşasısınız. Bu ülkenin yüz milyarlarca dolarını ve kırk bin vatan evladını telef ettirenlersiniz. Eğer iç ve dış hainlerin maşası olmasaydınız,bugün borçsuz ve şimdikinin bir kat daha ileri bir Türkiye olacaktı. Yaptığınız ihanetin bu ülkede nelere mal olduğunu anlamanız için söylüyorum.
On beş yıllık Atatürk döneminde neden yoktu bu olaylar. Çünkü biliyorlardı ki,sistemin kurucusu var başta,sistemin koruyucusu TSK'nın göz açtırmayacağını ve bu konuda en küçük müsamaha göstermeyeceğini çok iyi biliyorlardı dış ve iç hainler. Şimdi ise o zamandan bu zamana köprülerin altından çok sular akmış olmalı ki,hainlerin temsilcileri onun kurduğu sistem eliyle mecliste ve ordusu da-iki cami arasında kalmış abdestsiz gibi - canilerin ellerini sıkan hain siyasetçilerin dediğini mi yapsam,yoksa ATA'nın dediğini mi yapsam diye ŞAŞKINLARI oynuyor. Bu gibi durumlarda ATA'nın BASİRET ve FERASETİNE ihtiyacı var ORDU'nun.
İç ve dış hainler tarafından kandırılan gençlerin ve onlarla savaşırken ŞEHİT düşen ana kuzularının telef olmasına daha ne kadar seyirci kalacaksınız. Yarın Ahirette ne diyeceksiniz ATA'nıza. Bu şaşkınlıkla hala hangi yüzle çıkıyorsunuz ANITKABİR'deki ATA'nızın huzuruna.
Şehit olan kırkbin vatan evladının yüzüne hangi yüzle bakacaksınız ahirettte. Biz Mecliste sizleri şehit eden canilerin temsilcileryle el sıkıştık mı diyeceksiniz.
Ne olur birazcık ta olsa ONURLU olun. Sizin el sıkıştığınız dakikalarda 4 ana kuzusunu daha şehit ettiler. Eğer birazcık onurunuz varsa sizin yapacağınız. Ben sizinle el sıkışmıyorum. Gidin önce canilerinize DUR deyin. Ondan sonra derdiniz neyse gelin burada konuşun. İşte küçücük bir onurlu davranış örneği. İnanın yüreğim parçalanıyor sizin sergilediğiniz onursuzluğa ve ana kuzularımız şehit edilirken, sizin canilerin temsilcileriyle el sıkışmanızı vicdanım kaldırmıyor.
Bu hainlere bu kadarcık basiretli davranış bile onların akıllarını başlarına getirir ve yaptıkları yanlış iş nedeniyle yüzmilyarlarca doları teröre harcatarak kendi kandırdıkları ile birlikte 100 bin vatan evladının telefini bu milletin sırtına nasıl sardıklarını anlarlar. Selamlar.
Bir Müslüman Bu Kadar Hain Olabilir mi?
- Siyabend
- Belawela Muhtarı

- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Kova
- Takım:Galatasaray
Re: Bir Müslüman Bu Kadar Hain Olabilir mi?
Cumartesi günü meclisin yemin törenini izliyorum. İçler acısı manzara. PKK Terör Örgütünün siyasi kanadı olarak, meclse giren milletvekilleri and içtikten sonra,AKP,CHP ve MHP'lilerle el sıkışıyorlar. Başbakan,Sayın Baykal ve Sayın Bahçeli PKK'nın temsilcisi milletvekilleriyle el sıkışmak için, ceketlerinin önlerini ilikleyerek,saygıyla ayağa kalkıyorlar ve kendileriyle el sıkışıyorlar. Kim bunlar. 40 bin vatan evlaadını şehit eden canilerin temsilcileri.
Meşru bir siyasi düşünceye ve halk tarafından seçilmiş olan milletvekillerine bu gözle baktığınız vakit,o milletvekillerini seçenler de size farklı bir gözle bakacaktır.
Türkiye'deki milliyetçilerin lideri konumundaki birini bile dandik bir tokalaşma için yerden yere vuruyorsanız,yaptığınız ırkçılığın daniskasıdır...
Ne bunların davaları? KÜRT KİMLİĞİNİ kabul ettirmek. Peki 80 yıldır ekmeğini yediğiniz bu ülkede Ben Kürt ırkındanım demen yasak mı? Kürtçe konuşmak yasak mı? Değil. O zaman siz birilerinin maşasısınız. Bu ülkenin yüz milyarlarca dolarını ve kırk bin vatan evladını telef ettirenlersiniz. Eğer iç ve dış hainlerin maşası olmasaydınız,bugün borçsuz ve şimdikinin bir kat daha ileri bir Türkiye olacaktı. Yaptığınız ihanetin bu ülkede nelere mal olduğunu anlamanız için söylüyorum.
Zamanında Kürdüm demek ve Kürtçe konuşmak yasaktı!
Tarih bilginizi yoklamadan asılsız iddalarla insanları meşgul etmeyin.
Zırt pırt "dış mikraklar" lafını kullanacağınıza devlet olarak nerede yanlış yaptığınızı düşünme zahmetini gösterseydiniz bu olayların hiçbiri olmayacaktı..
Ve bu ülkede insanlar ölmeye devam edecekse
bunun sorumlusu sizin gibi kıt düşünceli,gizli ırkçılık amaçlı insanlardır.
Asarım keserim edebiyatıyla bir yere varılamaz.
Ortada bir sorun var ve bu sorun karşılıklı fedakarlıkla çözülebilir!
Cevap vermeye bile değer bulmıyorum.Kimin haklı olduğuna okuyanlar karar vesinler
- Siyabend
- Belawela Muhtarı

- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Kova
- Takım:Galatasaray
Cevep veremezsiniz!
Çünkü gerçekler yüzünüze çarptığı zaman ne yazacağınızı bilemezsiniz!
Kulaktan dolma bilgilerle zihinleri karıştırabileceğinizi düşünüyorsunuz.
Biz,sana göre olmayan bir sorunun tam ortasındayız.
Bu hikayeleri çok duyduk ama her zaman da layıkıyla cevap vereceğim.
Senin verecek cevabın yoksa,bu senin sorunundur..
Çünkü gerçekler yüzünüze çarptığı zaman ne yazacağınızı bilemezsiniz!
Kulaktan dolma bilgilerle zihinleri karıştırabileceğinizi düşünüyorsunuz.
Biz,sana göre olmayan bir sorunun tam ortasındayız.
Bu hikayeleri çok duyduk ama her zaman da layıkıyla cevap vereceğim.
Senin verecek cevabın yoksa,bu senin sorunundur..
Mesaj Silinmiştir!
Kullandığınız üslup için sizi son defa uyarıyorum!
Bu forumda istediğiniz düşünceyi savunabilirsiniz ama hakaretlere asla izin verilmeyecektir!
Siyabend
Kullandığınız üslup için sizi son defa uyarıyorum!
Bu forumda istediğiniz düşünceyi savunabilirsiniz ama hakaretlere asla izin verilmeyecektir!
Siyabend