Neredesiz Mağdurlar, Ölü Toprağı mı Serptiler Üzerinize?

Düşüncelerinizi Özgür Bırakın
Cabir
Başçavuş
Başçavuş
Ruh Hali:Mutlu
Burç:Yengeç
Takım:Galatasaray
Neredesiz Mağdurlar, Ölü Toprağı mı Serptiler Üzerinize?

Mesaj gönderen Cabir » 09 Ağu 2007 20:24

Ben cidden bu milleti,Peygamberimizin bu ümmetini anlamakta zorlanıyorum. Niye derseniz? Haydi mağdurların dışındakilerin kimisi,bana ne ?Benim durumum iyi,bana bir zararları yok diyorlar. Bir kısmı herkesin derdinden bana ne? Ben kendi derdime bakarım diyor. Bir kısımı da Boş ver onları biz AKP'den çok nemalandık,yeniden seçelim ki,nemamız kesilmesin. Bir kısımı da bizim ideolojimiz,partimiz başka. Şimdi kendi işlerimizi bırakıp onların dertlerine sahip çıkarak zaman kaybetmeyelim diye düşünüyorlar. Tabi hepsinin davranışı bir veya bir kaç yönüyle yanlış. Neye göre? Adalete,hakka,hukuka,kardeşliğe,müslümanlığa,insanlığa,seviçte ve tasada ortak olmak ilkesi olan millet olma şuuruna göre. Yanlış tutumda olan bunları anlıyorum da,benim anlayamadığım,Yurtdışındaki 1 milyon holdingzede,yurt içindeki 1milyon İmarzede,100 bin ihlaszede neden kendi davalarına sahip çıkmıyorlar. Bu köşelerde bas bas bağırıyoruz,bunlara zulm ediyorsunuz,bu zulmünüzden vaz geçin,bu mağdurlara sahip çıkın,uygulamalarınız yanlıştır,bunlara yapılacak doğru uygulama şöyledir,yaptığınız ne insanlığa, ne de müslümanlığa sığar diye. Ama bu kadar mağdurdan bir tanesi çıkıp ta,haklısın arkadaş,ben de bu mağdurlardanım,bu mağduriyet sonucu şu hallere düştüm,gelin bir araya gelelim,hakkımızı almak için şunları şunları yapalım diye kendi davalarına sahip çıkan var mı? Yok. Neden? Çünkü çaresizlikten üzerlerine ölü toprağı serpilmiş gibi öyle boş boş bakıyorlar. İnsan herşeyini kaybedebilir ama,yanlışa karşı isyanını,zulme karşı başkaldırı gücünü asla kaybetmemeli. Dünya,doğru ile yanlışın,zalim ile mazlumun,Hak ile Batılın,zulüm ile adaletin ,kısacası Müslüman ile ŞEYTAN'ın mücadele alanıdır. İki taraf biribirlerini sindirmek için uğraşırlar. Ama neticede, uğraşırlar. Biri uğraşırken diğeri oturup seyire bakarsa o savaş bitmiş ve ŞEYTAN kazanmış demektir.

Asrı sadette öyle miydi? Sahabesi Hak için,doğru için,adalet için adeta kerpeten gibi
kenetlenmişlerdi Peygamberinin etrafında. Birine yapılan bir zulüme hepsi karşı çıkıyorlardı. Biri Şeytan taraftarları tarafından yaralandıysa, bir araya gelip hemen yarasını sarıyorlardı. Yeri gelip savaşlarda yeniyorlardı,yeri gelip yeniliyorlardı. Yenildikleri zaman mücadele güçleri daha da artıyor, bir sonraki savaş için adeta bileniyorlardı. Kardeşine yapılan zulmü kendisine yapılmış addediyorlar,en az kardeşi kadar o zulmün acısını içlerinde hissediyorlardı. Adeta birbirlerinden ayrılamaz,yek vücut olmuşlardı. İçlerinden biri üç gün camiye gelmese, Peygamberleri hemen gidin,falanca kardeşiniz üç gündür camiye gelmiyor,bakın hali nicedir. Onlar birbirlerine sahip çıkmak,biribirlerinin dertlerini sahiplenmek açısından müslümanlık abidesiydiler. Ve bu sağlam birliktelikleri ile Zulmu,batılı,yanlışı 23 yılda kökünden kazıdılar. Yerine hakça,adaletli,doğru bir düzen kurdular. Şeytan ve taraftarları sonunda müslümanlarla yaptıkları savaşı kaybettiler.

İşte size iki örnek kazanmak ve kaybetmeye dair. OnlarınNeden kazandıklarının ve bizim Neden kaybettiğimizin cevabı.

Eğer bu hortumlamalardan direkt veya dolaylı olarak mağdur olan 20 milyon kişi,Peygamber ve ashabı gibi birbirlerine sahip çıkarak,birbirlerine kenetlenerek,birlikte hareket ederek mücadele etselerdi, hortumcular, hortumlatanlar ve PARANIZI YATIRIRKEN BANNA MI SORDUNUZ diyenler bu ülkede kaçacak delik ararlardı.

Ne olur hiç olmazsa siz MAĞDURLAR birbirinize kenetlenin,hiç olmazsa kendi davanıza birlikte sahip çıkın. Yüklenin sizi mağdur edenlere ve ettirenlere bu sitelerde. Şeytanlarla savaşı bırakmayın,haklı olan,galip gelecek sissiniz. Allahın yardımı haklı olanlaradır.Allah mazlumların yanında ve onlarla beraberdir. Şeytanların hilesi ise,zayıftır. Selamlar
En son Cabir tarafından 10 Ağu 2007 01:23 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.

ZAGROS
Moderator
Moderator
Ruh Hali:Huzurlu
Burç:Koç
Takım:Fenerbahçe

Re: NERDESİNİZ?,ÖLÜ TOPRAĞI MI SERPTİLER ÜZERİNİZE?

Mesaj gönderen ZAGROS » 09 Ağu 2007 20:30

CABİR SEN NE DEMEK İSTİYORSUN ?
Cabir
Başçavuş
Başçavuş

Re: NERDESİNİZ MAĞDURLAR,ÖLÜ TOPRAĞI MI SERPTİLER ÜZERİNİZE?

Mesaj gönderen Cabir » 09 Ağu 2007 20:37

Seninle sohbet ediyormuş türünde bir yazı. Sana bir şey demek istediğim falan Yok. Ben mağdurlara bir şeyler demeye çalıştım sadece. BAŞBAKAN MERHAMETLİDİR AMA KİME? ADLI MAKALEME,Başbakanın ıraklı bir çocuğa yardım ettiğini cevap olarak yazmışsın da. O makalenin içeriğinde yabancılara yardım ederken,zedelere el uzatmaması konusunu işlemiştim de o konuyla bağlantı kurdum.Selamlar.
ZAGROS
Moderator
Moderator

Mesaj gönderen ZAGROS » 09 Ağu 2007 20:42

BAĞLANTI KUR KİMİN TARAFTARI OLURSAN OL
NE DÜŞÜNÜRSEN DÜŞÜN

AMA BENİM NİCKİM ZAGROS BUNU ALAY EDERGİBİ DEĞİŞTİRME

İKİNCİSİ BAŞBAKANIN DEVLETİN BÜTÇESİNDEN ÖNÜNE GELENE YARDIM ETMESİNİ ELEŞTİRDİM
BU GAYET DOĞAL BİR ŞEY VE BENİM VATANDAŞLIK HAKIM
BİR ÇOÇUĞA YARDIM ETTİ DİYORSUN
PEKİ TÜRKİYEDE YARDIMA MUHTAÇ HİÇ ÇOCUK YOKMU
Cabir
Başçavuş
Başçavuş

Mesaj gönderen Cabir » 09 Ağu 2007 20:48

bEN DE ZATEN ONU VURGULAMIŞTIM,SENİN NİCKİNLE ALAY DEĞİL BİZZAT SYGIYLA kARDEŞİM DİYE HİTAP ETMİŞİM. iSTERSEN MAKALEYİ YENİDEN VE DİKKATLİCE OKU. aMA İLLE DE RAHATSIZ OLDUYSAN.o BÜLÜMÜ ÇIKARIRIM. sELAMLAR.
Cabir
Başçavuş
Başçavuş

Mesaj gönderen Cabir » 09 Ağu 2007 20:51

Çıkardım gitti
En son Cabir tarafından 09 Ağu 2007 20:52 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
ZAGROS
Moderator
Moderator

Mesaj gönderen ZAGROS » 09 Ağu 2007 20:51

LÜTFEN ZAGROS YERİNE BAŞKA BİR KELİME YAZMIŞSINIZ DEĞİŞTİRİN

SAYGILARIMLA
ZAGROS
Moderator
Moderator

Mesaj gönderen ZAGROS » 09 Ağu 2007 20:52

ÇOK ÇOK TEŞEKÜRLER KARDEŞİM
Cabir
Başçavuş
Başçavuş

Mesaj gönderen Cabir » 09 Ağu 2007 21:02

Bi şey değil...
beyazgül
Yönetici
Yönetici
Ruh Hali:Yorgun
Burç:Yay

Mesaj gönderen beyazgül » 10 Ağu 2007 09:39

cebir senin düşüncendeki kişi kim peki..bu ülkeyi kim sağ salim yönetebilir

“Özgür Düşünce & Felsefe” sayfasına dön