Terör Örgütü PKK

Düşüncelerinizi Özgür Bırakın
ÖZGÜRLÜK
Yüzbaşı
Yüzbaşı
Burç:Koç
Re: Terör Örgütü PKK

Mesaj gönderen ÖZGÜRLÜK » 23 Eyl 2007 19:17

gerilla sömürüye karşı durmak adına kurulmuş örügtlerin genel taktikleridir..

şehir ve kır gerillası oalrak 2 aşamada savaş verirler.. fakar asla ve asla emperyalizme destek olmak adına çalışmazlar.. birilerine başkaldırırken birilerini ezenlere yardım etmezler..

Lenin Rus devrimi sırasında Alman devrimini bekliyordu.. ve Alman devrimi için Rus devrimini feda edebileceğini söylüyordu..
Che Guavera Kübada Amerikan emperyalizmine kafa tutmuş ve savaşı kazanmıştır.. sonra Bolivyaya gitrmiş aynı sömüryüe karşıs avaşmıştır..

PKK ise tamamen Amerikanın BOP ne hizmet eder duruma gelmiştir.. bunu görmemek Kürt kardeşlerimize haksızlıke tmek olur..

ZAGROS
Moderator
Moderator
Ruh Hali:Huzurlu
Takım:Fenerbahçe

Mesaj gönderen ZAGROS » 23 Eyl 2007 19:56

herkesin bakış açısı farklıdır .
ÖZGÜRLÜK
Yüzbaşı
Yüzbaşı

Mesaj gönderen ÖZGÜRLÜK » 23 Eyl 2007 22:37

bunun görüş açısıyla bir alakası yok..
PKK'nın silahlarını Amerikadan aldığını hepimiz bilmekteyiz..görüntülerde Amerikan yapımı silahlar mevcttur..
bunun yanı sıra Kuzey Irak da dahil olmak üzere Güneydoğuda kurulacak bir Kürdistanı Amerika destekler.. çünkü Amerikanın yıllardır uygulamaya uğraştığı Irak savaşıd a dahil olmak üzere yaptığı savaşlar BOP ni uygulamak içindir.. kurulacak Kürdistan da bunu desteklemektedir.. ülekde Kürt kardeşlerimizi Türk kardeşlerimize düşürmek için de ellerinden geleni yapmaktadırlar.. bunun maşası da PKK dır.. normal aşrtlarda Kürtler eğer biz bağımsızlık istiyoruz deseler sonuna kadar desteklerim.. fakat Amerikanın köpeği olacak hiçbir ülkeyi desteklemem.. kurulacak Kürdistan Türkiyeden daha da fazla köpeklik yapacaktır.. bugün Türkiye ne durumdaysa Kürdistan da öyle oalcak daha fazlası da oalaktır..
bunlar genel gerçekler.. görüş değil..
Kullanıcı avatarı
Siyabend
Belawela Muhtarı
Belawela Muhtarı
Ruh Hali:Mutlu
Burç:Kova
Takım:Galatasaray

Mesaj gönderen Siyabend » 23 Eyl 2007 22:44

Bir an için Kuzey Irak'taki Kürtlerin Amerika'ya karşı çıktıklarını düşünelim...
Ve doğal olarak Amerika desteğini çekerse Kürtlerin yaşama şansı kalıyor mu?
Daha doğrusu bölge ülkeleri onları bir kaşık suda boğmaya çalışmayacak mı?
Sanırım bu da bir gerçek..
ÖZGÜRLÜK
Yüzbaşı
Yüzbaşı

Mesaj gönderen ÖZGÜRLÜK » 23 Eyl 2007 22:49

işte bu durumda oradaki Kürtlerin tutumu haysiyetsizliktir..
kendi çıkarları uğruna emperyalizmi desteklemek..

bi söz vardır;
DİZ ÇÖKEREK YAŞAMAKTANSA, AYAKTA ÖLMEYİ YEĞLERİM !!!
işte şeref budur..

emperyalizme destek olmaktansa insanların sömürülmesini izlmeketense şerefimnle bağımsızlığım için savaşırım kimseyue alet olmam.. başarırsam ne ala.. başaramazsam da şerefimle ölmüşüm demektir..

bak Fİdele Che ye şerefleriyle savaştılar Kübayı emperyalizmden temizlediler..
Che Bolivyada bi avuç askerle beraber orduya ve amerikaya karşı savaştı şerefiyle öldü.. herkes ona saygı duyuyor..

işte onur haysiyet gibi duygular insanlar için önemli olamzsa bu tip durumlar normal gelmiyor..
Kullanıcı avatarı
Siyabend
Belawela Muhtarı
Belawela Muhtarı

Mesaj gönderen Siyabend » 23 Eyl 2007 22:56

Koskoca Türkiye Cumhuriyeti devleti bile hala Amerika'ya bağımlı iken
henüz bir topluluk görünümündeki Kürtlerin Amerika gibi bir süper güce savaş açması ne kadar mantıklıdır?
Mantıksızlığın daniskasıdır.
Bütün devletler kendi varlıklarını korumak için bir şekilde birilerinin emrinde iken haysiyetsizlik olmuyor da
bir tek Kürtler mi hayatta kalmak için Amerika'nın yanında yer aldığı için haysiyetsizlik oluyor?
Burada suçu Kürtler de arayacağınıza Kürtlerin Amerika'ya mecbur eden etkenlere bakmalısınız?
ÖZGÜRLÜK
Yüzbaşı
Yüzbaşı

Mesaj gönderen ÖZGÜRLÜK » 23 Eyl 2007 23:02

sn.siyabend bni geçrekten tanıymamışsınız..

ben hiçöbir zaman şuı milelt şerefli şuı şerefsiz demiyorum..
emperyalizme boyun eğen herkes şerefsizdir..TC 70li yıllarda Amerikanın güdümüne girdiğinde polisine de devbletine e ana avrat söverim ben bu ülkenin.. gerekirse de savaşırım..
bugün dünya üzerindeki en büyük emperyalist Amerikadır ve buna detrek veren herkes çıkarcı şerefsiz insanlardır..
onlara bğalı yaşamaktansa yaşamamak daha iyidir..
Kürtler konusunda TC nin % 80 suçu oldğunu her platfrmda dile getiriyorum ben.. halkarın kardeşliğini fasafiso olarak görenler şerefsizin dik alasıdır.. Kürtlere Ermenilere Ynanlara şerefsiz diyenler Amerikaya yaltaklık yaparken onlarla da savaşanlar benim gibi düşünen devrimci insanlardı..

bu dünyada hiçkimse birilerinin himayesinde olmak zorunda değil.. işte bu yüzden kapitalizme ve emperyalizme karşı komünizmi savunuyorum..
Kullanıcı avatarı
Siyabend
Belawela Muhtarı
Belawela Muhtarı

Mesaj gönderen Siyabend » 23 Eyl 2007 23:14

Amerika'yı hiçbir şekilde savunmuyorum.
Dünyadaki bütün huzursuzlukların sebebinin Amerika olduğunu bile bile Amerika'ya hayran olacak değiliz.
Tabiki her platformda Amerika'ya karşı mücadele gösterilmelidir.
Ama insanları,toplumları aşan zorluklar vardır.
Bu zorlukları görmezden gelip bilinçsizce hareket etmek bir fayda sağlamayacaktır.
Günümüzde silahlar kadar etkili bir silah da siyasettir.
Siyasetten yoksun bir şekilde ilkel silahlarla Amerikan teknolojisine karşı durmak mantıksızlıktır bana göre.
Despotlara karşı koymak için belli bir güç sahibi olmak gerekir.
Değil Kürtlerin dünyada hiçbir halkın Amerikan emperyalizmine hayran olduğunu düşünmüyorum.
Her bölgenin kendine has özellikleri vardır,bunları da dikkate almak gerekir.
Kominizm sisteminin de ideal bir sistem olduğunu söylemek güç.
Dediğiniz gibi en ideal sistem kominizm olsaydı bu sistem bir çok ülkede varlığını sürdürecekti.
Bugün birkaç ülke dışında kominizm varlık gösteremiyor.
Bence yeni bir sistem arayışına gidilmelidir..
ÖZGÜRLÜK
Yüzbaşı
Yüzbaşı

Mesaj gönderen ÖZGÜRLÜK » 23 Eyl 2007 23:21

komünizm ülke çağında değil dünya çağında bir sistemdir.. komünist ülke yoktur.. sosyalist ülke vardır..

yalnız benim anlatmak istediğim üç beş kişi Amerikaya savaş açısndeğil.. emereikaya karşı koymak demek onun çıkarlarına hizmet edecek girişimlerde bulunmamak demektir.. siz bugün Amerika bizi korur diyerek Kürdistan kurarsanız onun her dedğiğni yapacak ve emperyalizme dstek olmuş olacaksınız..

size örnek verdim.. Menderes zamanında Türkiyeyi iyi bilirsiniz..
her yerde Amerikan üsleri filoları.. Amerikan üssünde TC nin polisi nöbet tutuyor..
işte kübada bunun daha aşırısı varken.. Fİdelin kurduğu Che Guaveranın üstün çabalırını olduğu direniş örgütü bu emperyalizme son verdi.. bunun yanında Küba askeri ve polisi de aynı şekilde Amerikaya ale olmuştu.. onlara karşı da savaşl verdiler ve kazandılar..

herşey savaşarak olmaz.. onlara alet olmamak da emperyalizme karşı durmaktır..
halkarı ayırmadan kardeşçe yaşamak bu oyunlara gelmemek içni yeterlidir.. bu hem Kürtler hem de Türkler için geçerli..
fakat PKK örgütünün bugün istediği oaly tamamen faşizan duygularla destek alacak bir yapıdır.. sosyalist yapısı kaybetmiş aşırı Kürt milliyetçiliği yapılmaya başlanmıştır..
her milletini ırkçıları savaşlara yol açar..

gerçekleri görmemezden gelmeyelim arkadaşlar..
caduet06
Acemi Er
Acemi Er
Ruh Hali:Üzgün

Mesaj gönderen caduet06 » 24 Eki 2007 12:58

sende onlardan biri olmussn senide büyük yalana katmıslar pkk terör örgütü değil de ne göz göre göre yalan söylüyorsun cahilsin çünkü bosa konusuyosun bu kadar insanın hayatını kkaybetmesine neden olan bir örgüt terör değilde nedir peki pkk terörist değilse kürtlerin çğu neden pkkyı tuttmuyor çünkü onlar biliyor neyin doğru olduğunu allahın bir gün onlarla beraber olmanın hesabını soracağını biliyor

“Özgür Düşünce & Felsefe” sayfasına dön