İnternette Dolanan Bir Haber

Gündemdeki olaylar,tartışmalar
beyazgül
Yönetici
Yönetici
Ruh Hali:Yorgun
Burç:Yay
İnternette Dolanan Bir Haber

Mesaj gönderen beyazgül » 18 Eki 2006 11:36

ABD’de bir internet sitesinde "Bush’u öldürün" diye yazan 14 yaşındaki kız öğrenci, gizli servis ajanları tarafından sorgulandı. MySpace.com sitesine "Bush’u öldürün" yazan Julia Wilson isimli kız öğrenciyi dersten alıp sorgulamaya götüren ajanların sert davrandığı, kızın ise "Bush’a bir zarar verme niyetim yok. Sadece politikalarını desteklemiyorum. Ben savaş karşıtıyım" dediği bildirildi.

Sacramento’daki McClatchy Lisesi’nde öğrenim gören Julia Wilson, Myspace.com isimli siteye Başkan Bush’un bir fotoğrafı ve üzerine "Bush’u öldürün" yazdı ve yanına da bir bıçak çizdi. Geçtiğimiz ilkbaharda sekizinci sınıfta gördüğü tarih dersinde bu yaptığının federal bir suç olduğunu öğrendikten sonra siteden kaldırdı. Ancak artık çok geçti. Ajanlar Julia’nın sayfasını buldular ve küçük kızı kontrol listesine aldılar. Küçük Julia önceki gün biyoloji dersindeyken ajanlar okula geldi ve kız öğrenciyi dersten alarak sorgulamaya başladı. 15 dakikalık sorgulamad gözyaşlarına boğulan Julia’nın. Barış yanlısıyım, Irak’taki savaşa karşıyım. Bush’u öldürmek gibi bir niyetim yok" diye konuştu.

:roll: :roll:

SEYYİT
Çavuş
Çavuş

Mesaj gönderen SEYYİT » 18 Eki 2006 12:07

ENİNDE SONUNDA CEHENNEMİ BOYLAYACAK.AMA ALLAHTAN DİLEĞİM ODURKİ BUSHA ÇOK ZELİL BİR ÖLÜM NASİP ETSİN.
alizeee
Teğmen
Teğmen
Ruh Hali:Mutlu
Takım:Galatasaray

Mesaj gönderen alizeee » 18 Eki 2006 21:49

enteresan
Kullanıcı avatarı
Siyabend
Belawela Muhtarı
Belawela Muhtarı
Ruh Hali:Mutlu