Kürt İmamlar Örgütleniyor

Gündemdeki olaylar,tartışmalar
Kawa
Binbaşı
Binbaşı
Ruh Hali:Mutlu
Burç:Kova
Takım:Fenerbahçe
Kürt İmamlar Örgütleniyor

Mesaj gönderen Kawa » 09 Oca 2008 12:57

AKP’nin İslam dinini istismar ederek Kürtlere karşı kullanmasından rahatsız olan Kürt imamlar örgütleniyor. Kürt imamlar geçtiğimiz hafta sonu düzenledikleri konferansla çalışmalarına başladılar

Konferans’ta AKP’nin müslüman Kürtlerin dini duygularını istismar ettiğine dikkat çekilerek, Kürtler üzerinde oynanan politikaların boşa çıkartılması gerektiği ifade edildi. Konferans hakkında ANF’ye bilgi veren Mele Celalettin Yöyler, örgütleme çalışmalarına kuracakları bir dernekle başlayacaklarını söyledi. Yöyler, “Birlik oluşturmak için 23 kişiden oluşan bir yönetim kurulu ve 5 kişiden oluşan disiplin kurulunu oluşturduk. İsim olarak da ‘Civaka Bawermendan’ (İnançlıların Topluluğu) ismi üzerine karara vardık. Bundan sonra bu isim altında inananlara ulaşmak ve üye yapmak için çalışacağız” dedi.

ANF/İSTANBUL

beyazgül
Yönetici
Yönetici
Ruh Hali:Yorgun
Burç:Yay

Re: Kürt imamlar örgütleniyor

Mesaj gönderen beyazgül » 09 Oca 2008 13:28

bi bu eksikti
Kawa
Binbaşı
Binbaşı

Mesaj gönderen Kawa » 10 Oca 2008 13:34

beyaz gül sizin insanliktan anlayacagınız daha çok şeyler var akp sözde islamiyet partisiydi fakat islamıyetin i sini bile bilmiyorlar bunun için yine herşeyde oldugu gibi kürt din alimleri bu dinsizlige bir el atıp onları hak yoluna gettirmeyi çaba göstereceklerdedir fakat bundanada anlamayıp kürt imamlarıda göz atına koymasalar iyidir çünkü iktidarda iyi çocuklara var
beyazgül
Yönetici
Yönetici

Mesaj gönderen beyazgül » 11 Oca 2008 10:17

ya sen benim insanlıktan anlayıp anlamadımı nerden biliyorsun..yada nekadar tanıyorsun beni..şimdiki zamanda kimsenin ayaklanması olmaz..biraz sabır..herkes kafasında bişiyler kurmuş her önüne gelen ayaklanıyor..kürt imamlar ayaklansa ne olcak yada nekadar şey değşşcek..ayaklanma ile hiçbirşeyin üstesinden gelinmez..
Kawa
Binbaşı
Binbaşı

Mesaj gönderen Kawa » 11 Oca 2008 15:12

benim tepkim senin alaycı bir şekilde konuya yaklaşmandı ve bundan da kişiliginide ortaya çıkarıyor
ZAGROS
Moderator
Moderator
Ruh Hali:Huzurlu
Burç:Koç

Mesaj gönderen ZAGROS » 11 Oca 2008 20:20

zaten kürtlerin başına ne geldiyse yine kürt imaların yüzünden gelmiştir
akp gibi dinsiz bir partiy doğuda rant sağlayan tüm imamların dininden şüphem var
postacı82
Acemi Er
Acemi Er
Takım:Galatasaray

Mesaj gönderen postacı82 » 11 Oca 2008 21:37

kürt imamların bu birleşme çabaları tamamen fettullah gülen cemeatinin düşüncelerinden biridir.
ayrıca akp yi bir din partisi gibi görmek veya herhangi bir partiyi dii sebebplerden dolayı desteklmek islama yapılacak olan en büyük kötülüktür.
ZAGROS
Moderator
Moderator
Ruh Hali:Huzurlu
Burç:Koç

Mesaj gönderen ZAGROS » 13 Oca 2008 21:53

postacı82 yazdı:kürt imamların bu birleşme çabaları tamamen fettullah gülen cemeatinin düşüncelerinden biridir.
ayrıca akp yi bir din partisi gibi görmek veya herhangi bir partiyi dii sebebplerden dolayı desteklmek islama yapılacak olan en büyük kötülüktür.

yüreğine sağlık
beyazgül
Yönetici
Yönetici

Mesaj gönderen beyazgül » 14 Oca 2008 10:47

Kawa yazdı:benim tepkim senin alaycı bir şekilde konuya yaklaşmandı ve bundan da kişiliginide ortaya çıkarıyor
senin algılamanda bir sorun var sanırım benim söyleyiş tarzım kesinlikle senin düşüncen gibi değildi sevgili kawa..tam tersi durumun nekadarda ciddi olduğunu belirtmek içindi..

“Gündem & Haberler” sayfasına dön