Hız
- Siyabend
- Belawela Muhtarı

- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Kova
- Takım:Galatasaray
Bir Amerikalı ile Japon safariye çıkmışlar. Her ikisi de son teknolojik silahları da birbirlerine nazire yapmak için yanlarına almışlar. Derken uzakta bir aslan görünmüş. Amerikalı lazer tüfeğini doğrultmuş ve aslana ateş etmiş. Ama karavana. Hemen Japon uydudan yönlendirmeli tüfeğini doğrultup ateş etmiş. Fakat o da karavana. Aslan bizimkileri farkedince üzerlerine doğru gelmeye başlamış. Amerikalı bir yudum viski içip acı sonu beklemeye başlamış. Japon hemen botlarını çıkarıp spor ayakkabılarını giymeye başlamış. Amerikalı sormuş: -Ne o, aslandan hizlı mı koşacaksın? -Yoo, senden hızlı koşsam yeter.
-
naughty.child
- Yarbay

- Burç:Aslan
Re: Hız
Bunu biliyorum.Hatta bilgisayar dersinde fıkra niyetine anlatmıştım.Hoca kızdı bana.Tersinden anladı.Ama ben komiklik olsun diye anlatmıştım :unhap
-
realkurd47
- Binbaşı

- Burç:Başak
çok komik ve bi o kadar da anlamlı
paylaşım için tşkler............
paylaşım için tşkler............
naughty.child yazdı:Bunu biliyorum.Hatta bilgisayar dersinde fıkra niyetine anlatmıştım.Hoca kızdı bana.Tersinden anladı.Ama ben komiklik olsun diye anlatmıştım :unhap
iyide bunda kızılcak ne varki :cons
-
naughty.child
- Yarbay

Bilmem."Bu siyasi içerikli bir fıkra.Okulda anlatılmaz.Bunu bilmiyor musun?Kaçıncı sınıf oldunuz hala anlayamadınız mı?" diye bağırdı :S
''a'' desen bunlar siyaseta bağlıyor artık..nevar bu fıkrada sanki
-
siya_evin268
- Üstteğmen

güzel. hmmmm güzel. hatta çok güzel. uheuhehuehe