Paris Yeraltı Mezarları
-
kelebek
- Yüzbaşı

- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Boğa
- Takım:Galatasaray
yakılmışlar artık yapcak bişe yok.keşke yapılmadan önce senin dediğin gibi düşünülseydi :noooo
- Siyabend
- Belawela Muhtarı

- Burç:Kova
Re: Paris Yeraltı Mezarları
Hayır ben niye yakıldılar demiyorum..
Veba hastalığı ile ölen bir kişi gömülse hastalığın etrafa yayılma olasılığı var mıdır diye merak ettim.
Veba hastalığı ile ölen bir kişi gömülse hastalığın etrafa yayılma olasılığı var mıdır diye merak ettim.
-
kelebek
- Yüzbaşı

veba hastalığını taşıyan etkeni o zamanın şartlarında yakarak öldürebilmişler.başka türlü bi çözüm olmazdı zaten.bi de üzerine kireç dökülmesi var sonradan.sadece defnetselerdi orası bi veba rezervuarı olurdu.çünkü bu hastalık fareler aracılığıyla taşınıyor.
- Siyabend
- Belawela Muhtarı

- Burç:Kova
Bence biraz işin kolayına da kaçmış olabilirler.Yani 2-3 metre derinlikte mezarlar yapılsa ve o mezarlar kireçlense sorun çıkmazdı.
Fare olayı baya ilginç geldi bana.Şu an atalarımızın mezarlarında da farelerin cirit atıyor olması gerekir ama öyle bir şey yok sanırım..
Fare olayı baya ilginç geldi bana.Şu an atalarımızın mezarlarında da farelerin cirit atıyor olması gerekir ama öyle bir şey yok sanırım..
-
kelebek
- Yüzbaşı

kireçleme konusunda yine öncesinde yakılması gerekir.sonra onları mezarlara koyabilirlerdi.evet orada kolaya kaçmışlar.o zamanın farelerindende eser kalmadı ama tabi etkenler doğada hala serbest dolaşabiliyor.