AKP'nin yerel seçimlerde Diyarbakır'dan aday göstereceği konuşulan ilahiyatçı Doç. Dr. Nihat Hatipoğlu, adaylık teklifini kabul etmeyeceğini açıkladı.
Bir süredir AKP’nin Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ismi geçen Hatipoğlu adaylığa sıcak bakmadığını belirterek, "Anket ve araştırmalar sonucunda beni belediye başkanı olarak görmek isteyenlerin çoğunlukta olduğu ortaya çıkmış. Beni belediye başkanı olarak görmek isteyenlere, bu görevi bana layık görenlere teşekkür ediyorum. Ancak bu göreve sıcak bakmıyorum. Belediye başkanı olmak gibi bir niyetim ve isteğim yok. Şu anki çalışmalarımla da vatandaşlarımıza yararlı olabildiğim kanısındayım" dedi.
Henüz Diyarbakır adayını açıklamayan AKP'nin Nihat Hatipoğlu'na teklif götüreceği kulislere yansımıştı.
Hatipoğlu: AKP’nin Diyarbakır Adayı Değilim
-
Kawa
- Binbaşı

- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Kova
- Takım:Fenerbahçe
Re: Hatipoğlu: AKP’nin Diyarbakır Adayı Değilim
adam akılı kendi halkını iyibiliyorki akp oradan ensesini kaşıyacagını
neden akpnın kirli politikasına alet olsun böyle yapmakla halkın kahramanı olmuştur şimdi hatip oglunada bu yakışırdı tabii
neden akpnın kirli politikasına alet olsun böyle yapmakla halkın kahramanı olmuştur şimdi hatip oglunada bu yakışırdı tabii